Gönderen Konu: Samsun'da güzel bir özel servis.  (Okunma sayısı 1494 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Herkese Sağlık
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Samsun'da güzel bir özel servis.
« : Temmuz 28, 2016, 14:34:32 »
Arkadaşlar merhaba.ben 2009  yılında toyota ailesine katıldım.Aracımın bakımlarını gönül rahatlığıyla yaptırabileceğim başta dürüst ve işi bilen bir servis arıyordum ve sonunda buldum.18 yılını toyota yetkili serviste geçirmiş,gerçekten işinin ehli ve dürüst bir usta.Aracım 2005 1.6 corolla terra.Parçacıdan kaliteli olmak şartıyla v kayışı:45 tl , 4 tane buji : 40 tl , hava filtresi :15 tl ye aldım.Bunları değiştirmek için işçilik 50 tl ödedim.Ayrıca kumandalı anahtarımın tuşlarının değişimi ve pil değişimi için 30 tl olmak üzere toplam 80 tl ödedim.En önemlisi ilgilerinden memnun kalarak gönül rahatlığı ile ayrıldım.Burada reklam olmasın diye isim vermiyorum.Ama iyi bir usta tavsiyesi isteyene kesinlikle tavsiye ederim,yardımcı olurum.

Toyota Club Türkiye

Samsun'da güzel bir özel servis.
« : Temmuz 28, 2016, 14:34:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
Ynt: Samsun'da güzel bir özel servis.
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2016, 16:39:07 »
Arkadaşlar merhaba.ben 2009  yılında toyota ailesine katıldım.Aracımın bakımlarını gönül rahatlığıyla yaptırabileceğim başta dürüst ve işi bilen bir servis arıyordum ve sonunda buldum.18 yılını toyota yetkili serviste geçirmiş,gerçekten işinin ehli ve dürüst bir usta.Aracım 2005 1.6 corolla terra.Parçacıdan kaliteli olmak şartıyla v kayışı:45 tl , 4 tane buji : 40 tl , hava filtresi :15 tl ye aldım.Bunları değiştirmek için işçilik 50 tl ödedim.Ayrıca kumandalı anahtarımın tuşlarının değişimi ve pil değişimi için 30 tl olmak üzere toplam 80 tl ödedim.En önemlisi ilgilerinden memnun kalarak gönül rahatlığı ile ayrıldım.Burada reklam olmasın diye isim vermiyorum.Ama iyi bir usta tavsiyesi isteyene kesinlikle tavsiye ederim,yardımcı olurum.

bence isim vermende bir sakınca yok, hatta versen daha iyi olur.. bende Sinop da yaşıyorum, samsun bize yakın sayılır.