0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Km si duşurulmuş araç iç aksamdan kendini belli eder zaten. Direksiyonu, koltukları, pedal seti vs yıpranma oranları ile tahmin yapılabilir bence
480.000 Km'de corolla dizel e bindim ; öyle anlaşılmıyor... Bana satar mısınız diyordum kmyi öğrenmeden önce
Bu markayı seçme sebeplerinden biridir motor ömrü. Geçenlerde arkadaşın taksi çıkması e120 kasa corollasını sürdüm yok böyle bir dirilik. Performans olsun, fiziksel görünüşü olsun araç 860.000 kmde lpgli daha hiç motor açılmamış, şaşıp kalıyor insan..
Taksilerin çoğu her ay yıllık bakıma giriyor. Dolayısıyla uzun ömürlü oluyor araçlar şahsi fikrim
Birde yapılabilir mi bilmiyorum ama noter satışı yapılırken aracın km sini satış sözleşmesine yazdırılabilir . Olası pert durumu , agır hasar , çekme belgesi , km oynama gibi durumlarda satıcı aracın bedelini ve yasal faizi ile birlikte geri ödemek zorundadır şeklinde bir madde eklenirse sanırım böyle bir işe girişen kişi kabul etmeyip satışı fes edecektir .
Aslında yapılsa piyasada bu tür işlemleri yapanlar eminim ciddi anlamda azalır milletin canı yanmaz .