0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar, aracın altından parke ve ya bozuk zeminde baya tıkırtı geliyor. geçen yıl amortisör, z rot değişti direksiyon kutusu revizyon gördü değişmeyen viraj demir lastiği var. buradan geldiğini düşünüyorum. orijinal lastik 2000 lira internette 200-300 bandında satılan lastikte mevcut. arada uçurum fark olduğu için güvenemedim. orijinal illaki iyidir ama aradaki farka değer mi. yakın zamanda değiştiren varsa deneyimini paylaşmasını rica ederim.
Doğaner bey merhabalar, Tıkırtının viraj demir lastiğiyle alakası yok sadece kasisten geçerken ses yapar bozuk yolda gelen tıkırtı sesi z rotlardan bide fren kaliper primlerinden yapar.
Ümit bey selamlar, dün kartal da Özkar servise gittim. test sürüşü yapmadan önce lifte aldılar aracı alt takım sağlam ses yok, kaliper pimini söküp greslediler sonrasıda test sürüşüne çıktık ve maalesef kolondan çıktı, mafsalı söküp baktılar mafsal sağlam, 2 defa test sürüşü sonrasında kolon dediler. tamirini yapmıyorlarmış sıfırı çok pahallı yan sanayi ve çıkma işine girmeyin dediler. sürüşe bir engeli yokmuş, düşük hızda bozuk zeminde tıkırtı yapar başkada bir şey yapmaz dediler. şimdilik yapabileceğim bir şey kalmadı.
geçen sene kutu revizyon görmüştü. linkteki parça. istanbulda çıkmasına 15 dediler sıfırı 20nin üzeriindedir muhtemelen. tamir için ataşehir de bir yere sordum saçma sapan ücret istedi (12bin). çorumda biri tamirini nispeten makul ücrete yapıyormuş yolum düşerse uğrarım.https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-toyota-auris-direksiyon-kolonu-1148148113/detay