0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş bir garajın olacak alacaksın arabayı çay bir yandan hepsini kendin değiştireceksin vereceksin ayarı ahh ahh..
Lift işi beni aşar köyde yeni garaj depo inşaatı yapıyorum. Garaj geniş kenara doğru kanal açmayı düşünüyorum araba traktör vs uğraşmak yıkamak için.
Arkadaslar aracım 97 model 1.6 gli daha uzun yıllar kullanmak istiyorum Allah nasip ederse bu yüzden ince eleyip sık dokudum ve aracimin 200.000 bakımı için gerekli parçaları topladım Bursa ya taşındim burada paragoz olmayan işinin ehli bir usta bulamadım bu konuda yardimci olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar foruma ileti yazamıyorum.foruma ileti yazarken kime(alıcı ekle) sorusuna ne cevap yazıyoruz?
Selamun Aleykum.Aracımı en son turgay usta var beşyol metro gros market karşısında.Gayet memnun kaldım.Toyotodan ayırlma imiş kendisi.Lakabı da Toyota Turgay.
Turgay ustata gittim aşırı derecede çok işçilik istedi ( 700tl) triger devirdaim v kayışı sağ sol rot başı ve kolu ön Salıncak değişimine
Bugün köyde aks körüğünü söktüm ve içine ısıya dayanıklı kauçuk gres koydum. Tam sağ yapınca hafif tak tak sesi geliyordu.
Eline saglik Yasar abi. Lakin tak tak sesi basladiysa aks bilyasi gidici gibime geldi.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol Mehmet ses ustadan kaynaklandı arka krank keçesi yağ kaçırıyordu,söktük baktım sok aks körüğü yırtık bunuda takalım diye aldım usta aks başını sökemedi koca çekiçle defalarca vurdu çıkmadı. İç tarafı söküp ordan taktı ses ondan sonra başladı. Köyde inşaat işi var bi fırsat bulup baktıramadım.