Gönderen Konu: E12 Corolla Hoparlör  (Okunma sayısı 2360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür edildi
E12 Corolla Hoparlör
« : Temmuz 24, 2016, 21:08:16 »
iyi akşamlar hb corolla kullanıcısıyım hoparlör ölçüleri önler 16 arkalar 13 cm ancak şuan bi takım mid var elimde 16lık arka kapılar içinde 16 lık alsam otururmu orjinaller sökülücek sonuçta plastik vs herşeyi  birde midlerin tweterlarını nereye koyabilirim fikri olan yapan uygulayan varmı acaba

Toyota Club Türkiye

E12 Corolla Hoparlör
« : Temmuz 24, 2016, 21:08:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 Corolla Hoparlör
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2016, 01:44:02 »
onler 16cm arkalar 13 onlere 16 alirsan cuk diye oturur mid takiminin arka kisminin buyuklugune bagli tabi  bende sorun cikmamisti fazla uzunsa arka saca veya cama vurabilir  ama arkalar icin ya halka kestirceksiniz yada orjinal hoporlorleri kesip kenarlarini birakicak oralardan montaj yapicaksiniz arkalara 16 takamazsiniz halkayla belki olur ama ne kadar saglikli olur bilmiyorum twitterlari ayna kapalarina taktim ben arkalar icinse 2.crowser ile nasil yaziliyor bilmiyorum arka panzota tasidik  2.amfi var biri bas diger ses orjinal teyp gumbur gumbur caliyor arac e12 sedan

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2016, 09:27:00 »
16 takınca düzgün olmayacak ve hava alacak sağından solundan. Ben denedim hiç güzel olmadı tekrar 13cm aldım en güzeli 13cm takmak.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2016, 19:36:58 »
teşekkürler yorumlarınız için şuan elimde infinity var ve 300 rms 1000w pioneer subwoofer var sizce arkalara ne almalıyım 13 cm olarak sesler sırıtsın istemiyorum hemen hemen eşit olsa çok güzel olur varmı bilginiz acaba bu konu hakkında amfim sağlam o konuda problem yok ne koysam uyumlu olur arkalara crosları vs tesisatçı gizlicek bi yer bulur ancak tweteerları nereye koysam arkalar için önlere ayna kapaklarına gayet mantıklı kablo vs sırıtıyomu acaba

Birde ek olarak pandizota taşımak istemiyorum 4 tane oval atıcam ilerleyen zamanda pandizot yaptırıp o yüzden acaba bi fikriniz varmı infinityle ne uyumlu olur bi de tweterları nereye koyabilirim arka kapılar için delmek  mantıklı gelmiyo şuan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2016, 20:52:39 »
teşekkürler yorumlarınız için şuan elimde infinity var ve 300 rms 1000w pioneer subwoofer var sizce arkalara ne almalıyım 13 cm olarak sesler sırıtsın istemiyorum hemen hemen eşit olsa çok güzel olur varmı bilginiz acaba bu konu hakkında amfim sağlam o konuda problem yok ne koysam uyumlu olur arkalara crosları vs tesisatçı gizlicek bi yer bulur ancak tweteerları nereye koysam arkalar için önlere ayna kapaklarına gayet mantıklı kablo vs sırıtıyomu acaba

Birde ek olarak pandizota taşımak istemiyorum 4 tane oval atıcam ilerleyen zamanda pandizot yaptırıp o yüzden acaba bi fikriniz varmı infinityle ne uyumlu olur bi de tweterları nereye koyabilirim arka kapılar için delmek  mantıklı gelmiyo şuan
benim önlerde 16cm olanlarda kenwood var acemiliğime geldi aldim çok iyi degil arkalar 13cm olanlar jld yanmaya karsi  garantiliymis istedigin eziyeti yapabilirsin dedi aldigim yer ve öndekilere göre gercekten kaliteliydi agirligi falan  öneririm arka twetterlari panzotun oraya koydur bence koltuklarin kenarindan kabloyu geciriyolar kablo falan salanmiyor onler icinde oyle yoksa kapi dosemesini deliyolar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2016, 18:03:41 »
anladım teşekkürler inşallah en yakın zamanda yapmayı planlıyorum