0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekrar dan hayırlı ugurlu olsun Yucel abi. Güle güle kazasız belasız kullan. Biraz daha detaylı anlatım yapaydın keşke. Şu kadar yol gittim şu kadar benzin harcadım, Rampalarda dip gaz yapınca aracın tepkimesi söle böle , Orta donanım paketi olduğu halde ön arka park sensöru hız sabitleyicisi vs var gibi
Hayırlı olsun. 1.2 tsi jetta'nin özellikle yokuş performansini ben de çok merak ediyorum. Mesela 6.vites 110 kliometre hızla girilen dik yokuşu vites düşmeden çıkabiliyor mu? 1.4 TSI çok iyi bu konuda onu biliyorum.
Hayırlı olsun, güzel günlerde binin.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Yaauv bu alamamlar yapmış Maşallah hayırlı olsun. Atmosferikten sonra turbo zaten etkileyici gelecektir Araç highline mı? Bi-xenon sunroof yok galiba? Arkalar led stop mu? Ben olsam bi yazılım bi kodlama oooo tadından yenmez
1,2 de highline yok galiba Kaan,
Mesaj Birleştirildi: Temmuz 23, 2016, 22:10:21Bahadır bey yokuş performansı mükemmel,6. vites 110 km hızla girdiğin yokuşu 130-140 ile bitirirsin öyle söyliyeyim kardeşime,çekiş mükemmel.
Bende corolla almadan önce cok baktim 1.2 tsi jettalara.Yakin bi arkadasimin motor sisiyor cekmiyor uzun yolda hele hic binilmiyor vs. Gibi yorumlari yuzunden yine korolla aldim.Hayirli ugurlu olsun yeni arabaniz kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin
Dostum hayırlı uğurlu olsun aracın Allah güle güle binmeyi nasip etsin de.. biraz abarttın yaa.. kardeşimde 2014 Beetle 1.2tsi dsg design paket var hafta sonları kullanırım bu ufacık araçta yok öyle bir şey.. 30° lik rampaya max. 130 la girersin 90 la la çıkarsın. çekiş düştüğü zaman Turbo zaten otomatik devreye giriyor ama araç vites küçültse de yazdığın gibi olmuyor kesinlikle.. ha uzun bir rampada bir gün zorlarsın sonra aracın 6ncı viteste 80le gitmeye başladığında turboyu patlattığını anlarsın aman diyim güvenli keyifli sürüşler.. 1.33 ile aynı yakarsın çok kaçarsın güzel sollarsın ama hepsi kısa soluklu..