0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar meraba. Aracım 2014 corolla advence mds 20 bin km'de. Son zamanlarda farkettiğim bozuk yollarda arka tekerleklerden geldiğini tahmin ettiğim lakırtı sesi var. Frene bastığımda ses kesiliyor. Aracımın garantisi devam ediyor. Sorun nedir sizce? Servise gittiğimde nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler
Selam Hakan bey, bahsettiğiniz ses sert dişli asfaltta dalga dalga olmuş kısımlarında veya stabilize bozuk yolda zaman zaman gelen bir ses mi? Daha önce bir kaç kere ben de duydum ses. Benim ses, hani bagaja bir anahtar veya metal bişey bırakırsın da yolun zauk olduğu yolda sert süspasiyon yüzünden gelen vınlama, zonklama tarzı bir ses idi. Böyle tok bir titreşim idi sanki. Sonra ben yedek lastik kısmında bulunan bijon anahtarlarını bir beze sardım tekrar ve tekrar yerine koydum. Sonra sesi pek duymaz oldum. Sizin sesi kaydetme şansınız var mı? Eğer kronik bir şey ise hep beraber serviste dile getirelim.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 22, 2016, 22:36:43Belki de şu meşhur kaliper olayıdır bizim araçlardaki de
Kaliper sorunu diye tahmin ediyorum. Forumda arattım ama pek bişey bulamadım. Var mı bu sorunla karşılaşan?
Verdiğiniz linklere de baktım ama yine de göremedim bu sorunla ilgili konuyu😞 Bende blr sorun var galiba🤔 İlginiz için teşekkürler