Gönderen Konu: taraflı yayıncılık  (Okunma sayısı 1701 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
taraflı yayıncılık
« : Temmuz 22, 2016, 09:42:48 »
3 yıldan fazladır bu sitedeyim, gezi olayları da yaşandı, polise edilen hakaretler haftalarca bu sayfalarda yazılı kaldı, siyasi görüşler yazılmasın dedikçe özgürlük denildi, murat köse nin açtığı hayırdır neler oluyor konusu da 3-5 gün kalıp kaldırıldı., bir başbakanın anatomisi konusunda eleştirileri aşan derecede yazı ve görüşler var hala açık. petrol fiyatları konusunda da bir çokeleştiriyi aşan yazı var. evet elbette fikirlerimizi beyan edeceğiz ama bir çok yazıda işin içine dine imana devlete hakarete varan yazılar var.
 vatanı sevmekle ilgili yazılar kaldırılıp, vatana polise askere halka devlet büyüklerine saydırılan yazılar duruyor. yakıştıramadım.
   ya hiç bir siyasi görüş-yazı olmasın yada tarafsız davranılsın! ! ! !
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Toyota Club Türkiye

taraflı yayıncılık
« : Temmuz 22, 2016, 09:42:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: taraflı yayıncılık
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2016, 10:34:43 »
3 yıldan fazladır bu sitedeyim, gezi olayları da yaşandı, polise edilen hakaretler haftalarca bu sayfalarda yazılı kaldı, siyasi görüşler yazılmasın dedikçe özgürlük denildi, murat köse nin açtığı hayırdır neler oluyor konusu da 3-5 gün kalıp kaldırıldı., bir başbakanın anatomisi konusunda eleştirileri aşan derecede yazı ve görüşler var hala açık. petrol fiyatları konusunda da bir çokeleştiriyi aşan yazı var. evet elbette fikirlerimizi beyan edeceğiz ama bir çok yazıda işin içine dine imana devlete hakarete varan yazılar var.
 vatanı sevmekle ilgili yazılar kaldırılıp, vatana polise askere halka devlet büyüklerine saydırılan yazılar duruyor. yakıştıramadım.

Eğer birebir doğruysa, tct adminlerini kınıyorum. Eğer gerçekten doğruysa yazıklar olsun.

Konumuz VATAN
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2016, 10:40:41 »
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2016, 10:43:34 »
Arif hocam agzina saglik. Cok dogru tespitlerin mevcut. [emoji122] [emoji122] [emoji122]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Otomobil bir tutku...
  • Kilometre: 7500
  • Model Yılı: '16
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2016, 10:54:06 »
kısa zamandır forumdayım geriye dönük yazılanları bilemiyorum haliyle,ama tespitler doğru ise .... :DUR: :DUR: :DUR: :DUR: :DUR: :DUR:
omerdogan43

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 83000
  • Model Yılı: '07
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2016, 11:47:58 »
Arif Bey , zaten bizim ülkemizin genel sorunlarından birisi de bu değil mi ? Birileri bişey yapar medeni,özgürlükçü laik ilan edilir. Birileri de vatanını milletini dinini ,dilini düşününce yobaz olur,geri kafalı olur,makarnacı olur,cahil olur,koyun olur.Herşeyin iyisini bi kesim çok iyi bilir,diğer kesimin yaptıkları cahilce olarak nitelendirilir.Yaratılan kusurludur.Yaratan kusursuzdur.Allah herkese akıl fikir versin.Bu güzel vatanımızı ve milletimizi her türlü hainlerden, teröristlerden ve dış güçlerin şerlerinden korusun.Bİzi ayrıştırmasın ,birleştirsin inş.
Asrın Tarzına Uyan değil,Allah'ın farzına uyan kazanacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 22, 2016, 12:04:59 »
Yaklaşık olarak 5 senedir forumdayım. Çok sık ileti giren birisi olmasam da, çok sıkı takip eden birisiyim.
Bu süre zarfında, benim de bir tanesine dahil olduğum bir kaç konu dışında, sizin ifade ettiğiniz şekilde yoğun bir dini/siyasi tartışmaya ben şahsen şahit olmadım. Konular da genellikle, içerikten ziyade, tartışmanın gerginliğe doğru yönelmesi sebebiyle kilitlendiği kanaatindeyim.
Kaçırdığım, atladığım konu ve iletiler olabilir, tam olarak iddia edemiyorum ama yapmış olduğunuz isnat, bana biraz haksızlık ediyormuşsunuz gibi geldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 22, 2016, 12:30:03 »
Yaklaşık olarak 5 senedir forumdayım. Çok sık ileti giren birisi olmasam da, çok sıkı takip eden birisiyim.
Bu süre zarfında, benim de bir tanesine dahil olduğum bir kaç konu dışında, sizin ifade ettiğiniz şekilde yoğun bir dini/siyasi tartışmaya ben şahsen şahit olmadım. Konular da genellikle, içerikten ziyade, tartışmanın gerginliğe doğru yönelmesi sebebiyle kilitlendiği kanaatindeyim.
Kaçırdığım, atladığım konu ve iletiler olabilir, tam olarak iddia edemiyorum ama yapmış olduğunuz isnat, bana biraz haksızlık ediyormuşsunuz gibi geldi.

Ender bey tam olarak benim yazacaklarımı yazmış.. Ben de çok ileti yazmasam da forumu takip ediyorum.. Bana göre de bu forumda uzak durulması gereken konular bunlar.. Yönetim de mümkün mertebe hassas davranıyor ve iş karşılıklı yazışmaya döndüğünde müdahele ediliyor diye düşünüyorum.  Bu tarz yazışmalar foruma zarar verir..mümkün mertebe uzak duralım..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 22, 2016, 12:34:18 »
Ender bey tam olarak benim yazacaklarımı yazmış.. Ben de çok ileti yazmasam da forumu takip ediyorum.. Bana göre de bu forumda uzak durulması gereken konular bunlar.. Yönetim de mümkün mertebe hassas davranıyor ve iş karşılıklı yazışmaya döndüğünde müdahele ediliyor diye düşünüyorum.  Bu tarz yazışmalar foruma zarar verir..mümkün mertebe uzak duralım..

Tabi uzak duralım, sadece amacımız araba olsun, fakat konunun ilk mesajında belirtildiği konulara bakarsanız sadece işimiz araba olmadığını sağa sola laf eden üyelerimiz mevcut. Düşündükçe hatırlıyorum da Arif ŞAHİN abi haklı.

Zaten birazdan konuya, diğer konularda sağa sola laf atanlar gelecek, katılmıyorum diye bi düzine mesajlar yazılacak :).

Belki de bu mesajım silinecek birilerinin işine gelmeyip.

Konumuz VATAN
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2016, 14:43:50 »
 Şikayete konu olan her şey değerlendirilmeye çalışılıyor. Yalnız doğru ya da yanlış ne yapılırsa yapılsın, öncelikle niyet önemli. Pekala doğru görünen şeylerde de kötü, yanlış görünenlerde de iyi niyet olabiliyor ve insanlar kandırılabiliyor.
Açıkçası birlik ve beraberliğin zamanı olmaz, her daim birlik olunmadığı için bu üzücü hadiseler olur. Peki neyin etrafında birlik olunmalı!? Vatan ve insan sevgisinin,  bilginin, saygının, samimiyetin vb yüce erdemlerin.

Birlik konusunda kınayan arkadaşlarımızın düşüncesine saygı duyarım, keşke bunu burada değil, Hayır organizasyonu sayfasına ya da Çanakkale Buluşması sayfasına iştirak ve yardımcı olarak dile getirseydiniz.

Hepsinden önemlisi; tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, vatanımıza sulh diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 257000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2016, 19:02:57 »
Forum içerisinde devlet büyüklerine, herhangi bir devlet veya milleti küçük düşürücü davranışlara müsaade edilmesinden en büyük zararı sitenin yönetimi çeker. Forumda görevli admin arkadaşların da sürekli atılan post mesajlarını kontrol etmesi zor olduğundan onların islerini kolaylaştırmak adına, konu içerisinde bulunan bildir butonunu kullanmanızda fayda var. Şayet kullanıldığı taktirde yönetim bu duruma müdahale etmeyip taraflı davranıyorsa dediğim gibi o kitlenin mensupları tarafından gerek şikayet gerekse yayın engelleme gibi dertlerle karşı karşıya kalabilir.  Herşeyi geçtim forum isminde de belirtildiği gibi toyotaclubTR   ifadesinde de temsil ettiği ülkesinin yöneticisine hakaretlere müsaade edileceğini düşünemem. Ancak bir siyasi parti adı altında o görevi yapan kişiye hakaret edilmişse dahi göz yumulması kabul edilebilir bir durum değildir. Göz yumulacağını da düşünmüyorum. Bizim ne töremizde ne adetimizde ne terbiyemizde buna yer yoktur. Yönetiminde müsaade edeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki kendi ülkemizde siyasi görüşü ne olursa olsun başındaki lidere hakaret edecek de bu millette yoktur. Ediyorsa da bu milletten o terbiyeyi almamıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 22, 2016, 22:18:30 »
Öncelikle konu hakkında özel mesaj banada gelmişti.
Güncel konular arasında göremedim ve sanırım benim moderatörlük dönemimden çok öncesine ait bir konu. Bu nedenlede asla müdahale etmem.
O zamanın duygu ve düşüncelerine hakim degilim.

Siyasetten nefret eden ben, açıp konuyi bile okumadım, merakta etmedim.
Ki bu konuda siyaset içermiyor mu?

Benim kişisel düşüncem şuanda konuştugimuz seviyede bile forumda siyaset konuşulmamalı.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new