0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 yıldan fazladır bu sitedeyim, gezi olayları da yaşandı, polise edilen hakaretler haftalarca bu sayfalarda yazılı kaldı, siyasi görüşler yazılmasın dedikçe özgürlük denildi, murat köse nin açtığı hayırdır neler oluyor konusu da 3-5 gün kalıp kaldırıldı., bir başbakanın anatomisi konusunda eleştirileri aşan derecede yazı ve görüşler var hala açık. petrol fiyatları konusunda da bir çokeleştiriyi aşan yazı var. evet elbette fikirlerimizi beyan edeceğiz ama bir çok yazıda işin içine dine imana devlete hakarete varan yazılar var. vatanı sevmekle ilgili yazılar kaldırılıp, vatana polise askere halka devlet büyüklerine saydırılan yazılar duruyor. yakıştıramadım. ya hiç bir siyasi görüş-yazı olmasın yada tarafsız davranılsın! ! ! !
Yaklaşık olarak 5 senedir forumdayım. Çok sık ileti giren birisi olmasam da, çok sıkı takip eden birisiyim. Bu süre zarfında, benim de bir tanesine dahil olduğum bir kaç konu dışında, sizin ifade ettiğiniz şekilde yoğun bir dini/siyasi tartışmaya ben şahsen şahit olmadım. Konular da genellikle, içerikten ziyade, tartışmanın gerginliğe doğru yönelmesi sebebiyle kilitlendiği kanaatindeyim. Kaçırdığım, atladığım konu ve iletiler olabilir, tam olarak iddia edemiyorum ama yapmış olduğunuz isnat, bana biraz haksızlık ediyormuşsunuz gibi geldi.
Ender bey tam olarak benim yazacaklarımı yazmış.. Ben de çok ileti yazmasam da forumu takip ediyorum.. Bana göre de bu forumda uzak durulması gereken konular bunlar.. Yönetim de mümkün mertebe hassas davranıyor ve iş karşılıklı yazışmaya döndüğünde müdahele ediliyor diye düşünüyorum. Bu tarz yazışmalar foruma zarar verir..mümkün mertebe uzak duralım..