Arkadaşlar merhabalar. Kafamdaki bazı soruların cevaplarını bulabilmek için geldim bu foruma. 2005 Honda civic vtec es aracım vardı güzel bir fiyata sattıktan sonra şimdi yeniden araç bakmaya başladım. İki araç arasında kalıyorum sürekli
2011 model Honda civic 1.6 elegance otomatik vites
2012 model Toyota auris 1.6 benzinli comfort extra otomatik vites
Honda hakkında yeterli bilgiye sahibim fakat auris hakkında hiçbir fikrim yok. Açıkcası birazda farklı marka araç kullanmak istiyorum. Fakat şu toyotalardaki sunroof eksikliği canımı çok sıkıyor 
Trim sesi çok varmı
Otomatik vitesi sorunlumu
motoru sorunlumu
Rahatlık olarak nasıldır
LPG ye ihtiyacım yok şimdilik o yüzden o konuya girmemize gerek yok.
Bir araç buldum siteden. Fiyatı ve km si iyi. Birde sizlere sormak lazım tabikide. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Araç bu; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tam-otomatik-hatasiz-boyasiz-auris-313685678/detay/
Yaklaşık 2 aydır baktığınız aracın aynısından kullanıyorum çok detaylı bilgiye sahip olmasam da kısaca tecrübemi paylaşayım sizinle;
trim sesi beni rahatsız etmiyor
otomatik vitesinin sorunlu olduğunu henüz forumda okumadım ayrıca baktığınız araçın km'si oldukça düşük sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
motor sorunu toyotada zaten yok motorun sorunsuzluğuyla bilinen bir marka
rahatlık olarak ben daha alt segment bir araçtan sonra auris alınca bana gayet yeterli geliyor uzun yolda 1000 km yol yaptım önceki aracıma göre çok rahattım.
not olarak sölemek gerekirse araçlar lpg'ye %100 uyumlu taktırmak isterseniz sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ben taktırdım gayet memnunum.
yerinizde olsam aurisi seçerdim bende 2 ay önce sizin yaşadıklarınızı yaşadım ve auriste karar kıldım.
İyi günler.