Gönderen Konu: Arkadaslar sizce orta okul tercihi için ne yapmali  (Okunma sayısı 950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla 1.6 terra kullanıcısıyım
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Arkadaslar sizce orta okul tercihi için ne yapmali
« : Temmuz 15, 2016, 14:42:09 »
Değerli dostlar otomobil dışı olacak ama tecrübelerini benimle paylaşacak dostlara ihtiyacım var.çocuklarım 4.sınıfı bitirdi ve okul noktasinda kafam karıştı imamhatipmi yoksa düz orta okulmu tercih edilmeli.artıları neler dir bilen varsa Yardımınız benim için ve su aşamada benim gibi kararsız dostlara fayda sagliyacaktir. Lütfen bilgisi olan yorum yapsın Teşekkürler.
1999 toyota corolla terra

Toyota Club Türkiye

Arkadaslar sizce orta okul tercihi için ne yapmali
« : Temmuz 15, 2016, 14:42:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat TOYOTA'lıya güzel
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '00
  • 78 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
Ynt: Arkadaslar sizce orta okul tercihi için ne yapmali
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2016, 15:39:48 »
Ömer Bey ilk olarak çocuklarınızın nasıl bir eğitim alması gerektiğine karar vermeniz gerekmekte. Ayrıca bu kararı verirken evlatlarınızın zihinsel eğilimleri, yetenekleri, ilgi ve tutumları gibi bir çok konu göz önünde bulundurulmalıdır.
İmam-Hatip Lisesi mezunu biri olarak söylemeliyim ki okullarda verilen dini eğitim ailenin desteği olmadan sadece bilgi kalıyor. Hayata aktarılamıyor.
Ayrıca imam hatip ortaokullarının ders müfredatlarına baktığımız zaman, fen ilimlerinin yanında dini ilimlerinde yer alması çocuklarımızı zorlayabiliyor.
Bu bağlamda gerekli değerlendirmeyi yaparak kararınızı verin...
Çocuklarınıza hayat boyu başarılar dilerim.
1-1996 XEİ Corolla (150.000-190.000)
2-2005 1.6 Terra HB Corolla (100.000-135.000)
3-2000 1.6 Terra Corolla (120.000-Halen Kullanımda)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Arkadaslar sizce orta okul tercihi için ne yapmali
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2016, 15:46:40 »
Değerli dostlar otomobil dışı olacak ama tecrübelerini benimle paylaşacak dostlara ihtiyacım var.çocuklarım 4.sınıfı bitirdi ve okul noktasinda kafam karıştı imamhatipmi yoksa düz orta okulmu tercih edilmeli.artıları neler dir bilen varsa Yardımınız benim için ve su aşamada benim gibi kararsız dostlara fayda sagliyacaktir. Lütfen bilgisi olan yorum yapsın Teşekkürler.

Maddi durumunuz elveriyorsa 5. sınıftan itibaren özel kolejlere de bakabilirsiniz, yıllık 4Bin TL civarında devlet desteği de mevcut. Eğitimi iyi olan ve uygun fiyatlı bir kolej bulursanız TEOG da başarı şansı artacak, ileride anadolu veya fen lisesine girebilirse üniversite şansı da yükselecektir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.