0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç tavsiye etmem şayet hareket halinde degilde rolanti de beklerken sizde araç dişındaysanız ne olucak iş yerinde arkadaşımın başına geldi eve gitti yedek anahtarı almaya 😀
O hangi arabaymış yahu ne saçma.. toyota da şu var kilidi açınca 20sn. kapı açılmazsa kilitliyor.benim 2007 Bravo da dahi vardı VW de var var oğlu varken 2016 Corolla full+full de dahi olmaması aptalca.. araç hareket ettikten 20mt sonra yada 15km hıza çıkınca devreye giriyordu sanırım. tabi bu sistem aktif/pasif edilebilir olmalı. misal otomatik araçta P konumuna almadan D modunda bırakılıp inilirse araç gitmeye başlar bir de kapıları kilitlerse o zaman prodüksyon büyük olur.. ama günümüz Türkiyesinde hele de İstanbulda kapıyı bagajı açıp yapılan kapkaçlarda vs. çok lüzumlu birşey.
Ben yaklaşık 7 ay önce taktırdım. Lakin alarm sistemi ile birlikte takıyorlar. 20 km hıza geldiğinde kapılar kitleniyor SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O konuda sıkıntı yok, kontağı mümkün olduğunca cebimden çıkarmıyorum. Ufuk Man beyin bahsettiği olay başıma geldi, zaten onun için bir arayış içindeyim. Hareket halinde değilken kapıları niye kitlesin ki, araba çalışır durumda iken arabadan çıkarsam zaten kilitleri açıyor, normalde şuanda böyle.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 15, 2016, 13:55:14Takılan cihaz nedir Ayhan Bey, memnunmusunuz, bir de fiyat nedir?