Gönderen Konu: Otomatik kapıları kitleme  (Okunma sayısı 4420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '11
  • 69 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Otomatik kapıları kitleme
« : Temmuz 15, 2016, 10:14:38 »
Arkadaşlar, birçok araçta olan ve toyota corollada olmayan  :rofl:, Araç hareket ettiğinde tüm kapıları kitleyen modül takılabiliyor mu? Taktıran var mı?

Toyota Club Türkiye

Otomatik kapıları kitleme
« : Temmuz 15, 2016, 10:14:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotam var havam var
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 51000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomatik kapıları kitleme
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2016, 11:40:34 »
Hiç tavsiye etmem şayet hareket halinde degilde rolanti de beklerken sizde araç dişındaysanız ne olucak iş yerinde arkadaşımın başına geldi eve gitti yedek anahtarı almaya 😀

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '15
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2016, 12:09:44 »
Hiç tavsiye etmem şayet hareket halinde degilde rolanti de beklerken sizde araç dişındaysanız ne olucak iş yerinde arkadaşımın başına geldi eve gitti yedek anahtarı almaya 😀
O hangi arabaymış yahu ne saçma..  :blink: toyota da şu var kilidi açınca 20sn. kapı açılmazsa kilitliyor.
benim 2007 Bravo da dahi vardı VW de var var oğlu varken 2016 Corolla full+full de dahi olmaması aptalca.. araç hareket ettikten 20mt sonra yada 15km hıza çıkınca devreye giriyordu sanırım. tabi bu sistem aktif/pasif edilebilir olmalı. misal otomatik araçta P konumuna almadan D modunda bırakılıp inilirse araç gitmeye başlar bir de kapıları kilitlerse o zaman prodüksyon büyük olur.. :D 8-)
ama günümüz Türkiyesinde hele de İstanbulda kapıyı bagajı açıp yapılan kapkaçlarda vs. çok lüzumlu birşey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 802 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2016, 12:16:29 »
Bizim clio symbol 2005 te kapıları kilitleme tuşuna 10 saniye basılı tutunca devreye giriyordu 10 km yi geçince kilitleniyordu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotam var havam var
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2016, 12:20:03 »
O hangi arabaymış yahu ne saçma..  :blink: toyota da şu var kilidi açınca 20sn. kapı açılmazsa kilitliyor.
benim 2007 Bravo da dahi vardı VW de var var oğlu varken 2016 Corolla full+full de dahi olmaması aptalca.. araç hareket ettikten 20mt sonra yada 15km hıza çıkınca devreye giriyordu sanırım. tabi bu sistem aktif/pasif edilebilir olmalı. misal otomatik araçta P konumuna almadan D modunda bırakılıp inilirse araç gitmeye başlar bir de kapıları kilitlerse o zaman prodüksyon büyük olur.. :D 8-)
ama günümüz Türkiyesinde hele de İstanbulda kapıyı bagajı açıp yapılan kapkaçlarda vs. çok lüzumlu birşey.
20 sn olayı benim aracımda var o iyi bişey benim bahsettigim araç megan 2 tabi sonradan takma alarmlardan dolayı bu sıkıntıyı çekiyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '14
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2016, 13:14:44 »
Ben yaklaşık 7 ay önce taktırdım. Lakin alarm sistemi  ile birlikte takıyorlar. 20 km hıza  geldiğinde kapılar kitleniyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 69 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2016, 13:53:49 »

O konuda sıkıntı yok, kontağı mümkün olduğunca cebimden çıkarmıyorum. Ufuk Man beyin bahsettiği olay başıma geldi, zaten onun için bir arayış içindeyim. Hareket halinde değilken kapıları niye kitlesin ki, araba çalışır durumda iken arabadan çıkarsam zaten kilitleri açıyor, normalde şuanda böyle.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 15, 2016, 13:55:14
Ben yaklaşık 7 ay önce taktırdım. Lakin alarm sistemi  ile birlikte takıyorlar. 20 km hıza  geldiğinde kapılar kitleniyor

Takılan cihaz nedir Ayhan Bey, memnunmusunuz, bir de fiyat nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotam var havam var
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2016, 14:14:08 »

O konuda sıkıntı yok, kontağı mümkün olduğunca cebimden çıkarmıyorum. Ufuk Man beyin bahsettiği olay başıma geldi, zaten onun için bir arayış içindeyim. Hareket halinde değilken kapıları niye kitlesin ki, araba çalışır durumda iken arabadan çıkarsam zaten kilitleri açıyor, normalde şuanda böyle.

araba hareket halinde degilken kitleyeni gördüm o yüzden paylaştım tabiki kitlemeyenide vardır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 15, 2016, 15:35:48 »
Bana göre çok önemli bir eksiklik değil, istediğin zaman elini hafif sola götür tuşa bas 1 saniyede kilitle. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '14
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2016, 20:51:43 »

Mehmet Bey
Hangi cihaz olduğunu hatırlayamadım ama alarm sistemi içerisinde bulunan ve alarm sisteminden ayrı takılmayan  bir modül olduğunu   söyledi servis.
Sıkıntılı kısmı araç çalışır halde  arka koltukta oturanlar kapıyı açmak istediğinde açamıyorlar. Kapı kilit düğmesinden sizin kapıyı  açmanız  gerekiyor.
Bir de çalışır vaziyette  kapılar  açılırsa  hareket ettiğinizde kapılar tekrar kitlenmiyor.
kitleme  yapabilmesi için muhakkak arabanın tekrar çalışması  gerekiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2016, 20:53:06 »
Bizim e12 corolladan önceki aracımız 2001 clioda bu sistem orjinal olarak vardı rolentide kilitlenme olmuyodu belli bi hızı geçince otomatik olarak kilitliyodu kontağı kapatıncada kapılar otomatik olarak açılıyordu çok iyi çalışıyodu e12 her konuda o araçtan üstünken bu özellik niye yok acaba e12de yok üst modellerindede yok çokmu zor bunu koymak toyota
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)