Gönderen Konu: 2013 Model Auris Touch Ekran  (Okunma sayısı 1859 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
2013 Model Auris Touch Ekran
« : Temmuz 14, 2016, 01:04:47 »
Arkadaşlar Merhaba. 2013 model Auris sahibiyim advance paketi. Üzerindeki dokunmatik ekranda bildiğiniz gibi NAVI tuşu var. Duyduğum kadarıyla avrupa satılan aynı pakette navigasyon desteği varmış. aracı aldıgımız zamanlarda servis ek bir parçayla navigasyonu aktif edebileceğimizi söylemişti,şuan servise gittiğimde ise yeni nesil touch&go modeliyle değiştirmem gerektiğini söylüyorlar. yeni sisteme 2000 tl' ye yakın bir fiyat çekiyorlar. üzerinde böyle bir tuş varken,Avrupa'da ki modellerde de bu pakette navigasyon özelliği bulunuyorsa bir takım güncelleme veya parça desteğiyle elimdeki cihazda da bu özellik aktif edilebilir diye düşünüyorum. Açıkçası bir araştırma yapma fırsatı bulamadım belki donanımsal bir durum vardır bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan,yaptıran arkadaşlar var mı yetkili ve özel serviste? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Toyota Club Türkiye

2013 Model Auris Touch Ekran
« : Temmuz 14, 2016, 01:04:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Model Auris Touch Ekran
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2016, 20:25:21 »
Bugün bende yetkili toyota servisini arayarak sordum, benden araç marka be modelimi istediler ( 2013 Auris Advance Skypack) sizin araca takacağımız çip uyumlu değil diyip içinden çıktılar. Map/Nav tusu ozaman neden var? Bana çok saçma geldi. Belkide bilgi sahibi olan ve uraşıp yapanlar vardır. Aynı sorun bendede mevcut
🎭

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Model Auris Touch Ekran
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2016, 21:23:05 »
göstergeler tek kalem üretildiği için üst paket ve alt paketlerde ortak- aynı yani. navigasyon için aracınıza ilave parça takıyorlar ve 2500-3500 tl gibi bir değer istiyorlar ve çoğunda da Türkçe menü yok. sizce değer mi? bence değmez.  auris android diye aratın 1500 tl ye androidli baya cihaz var onlardan alıp kullanın
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.