0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet çıkıyor.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hım şimdi bizim araca park halinde halk otobüsü sürtünmüş ön çamurluk ta ezik oluştu. servis sanırım düzeltme için uğraşmak istemedi çamurluğu değiştiriz dedi. buda 2500 lira kadar hasar görünmesine sebep olcak ben aracı satacak olsam alıcıya nasıl izah ederim durumu malum ufacık sorunu pert gibi algılayanlar var
ben bi araç alırken nasıl davranıyorsam, karşımdaki de benim aracımı alırken aynı şekilde davranacaktır. biz hala aracın çamurluğu, kapısı, boyası diye düşünürsek u işin içinden çıkamayız. günümüzde araç çok, eskisi gibi değil, sokaklarda top oynayarak büyüdük hemde başkentin orta yerinde. şimdi şu an şanlıurfa suruçtayım kaldırımda yürüyecek yer yok. bu kadar arabanın olduğu yerde, dolu da yağacak, buzda düşecek, mermide düşecek, taşta düşecek, top oynarlarken topta gelecek, 2 dengesiz kavga ederken aracınıza bulaşacak her şey olacak, ve birileri de gelip 5-7-10 yaşındaki aracınızın motoruna, bakımına, ön takımına hiç ilgi alaka göstermeden değişeni var mı? boyalı ?mı diye soracak. biz bu kafayla hiç bir yere gidemeyiz. 4 kapısı 4 çamurluğu değişmiş bir aracın (kazası yok) size nasıl bir zararı dokunur?
Amerikada adamlar aracın boyası iyi değilse komple boyatıp satıyor
Şimdi bir soru: iki araç var, aynı model ve aynı km de. Hatta ikiside 63bin lira fakat birisinde sağ kapı ve çamurluk boyalı. Hangisini alırsınız?
Boyasız olanı alırdım. Bakımı zaten yaptıracaksınız. İç kısmını da yakın olarak düşünüyorum. Boyasız olanın İçi dökükse boyalı olanı alırım.