Gönderen Konu: Fahri trafik müfettişleri...  (Okunma sayısı 7315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Fahri trafik müfettişleri...
« Yanıtla #60 : Şubat 08, 2009, 22:28:52 »
Toyota Club sticker işini halledersek Özcan bize torpil yapar, şikayet etmez bizi :)
  www.toyotaclubtr.com üyelerinin hiç birini şikayet etmem.Çünkü forum üyeleri arkadaşlarımızın araçları şikayet edilecek eksikliklere sahip değildir :alkis:.Ayrıca yine üye arkadaşlarımız insanları tehlikeye atacak şekilde sürmüyorlardır araçlarını :alkis:.İçiniz rahat olsun arkadaşlar.Herkese sevgi saygılar..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 08, 2009, 22:28:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Şubat 08, 2009, 22:32:53 »
Eyvallah Özcan, bizden de sana :alkis::alkis:
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Şubat 08, 2009, 22:39:22 »
Teşekkürler.Şımartıyorsunuz beni   :-[  :-[  :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Şubat 09, 2009, 21:40:50 »
   Bugün Yenimahalle köprüsü ile Ego arasındaki yolda bir Uno,sağanak yağmura rağmen ne farlarını yakmış (koca bulvarda önümüzde bir tek o yakmamış)nede fren lambaları çalışıyor.155 e bildirdim ve takibe başladım.Vatandaş Kızılay'a dönünce bende döndüm ve yeni istikameti 155 bildirdim.Kızılay meydan da enselendi.Bende durdum olanları seyrediyorum.Polis hakkınız da ihbar var.Fren lambalarınız yanmıyor diye.Adam itiraz etsede nafile çünkü ihbar var.Polis memuru bana "buyrun beyefendi siz neyi bekliyorsunuz" dedi.Bende pişkin pişkin "ihbarı yapan" benim.Görmek için durdum.Şoför şaşkın polis şaşkın.Ama polis memuruna helal olsun.Adamın yanında tebrik etti ve "sizin gibi duyarlı vatandaşlar oldukça bu gibi sürücüler anca akıllanıyorlar ve bizede yardımcı oluyorsunuz" dedi.Sonrada "yüksekokul mezunuysanız" dedi ama ne diyeceğini anladım "sağolun fahri olmak istemiyorum" dedim.işte böyle.Lütfen bunları okurken beni Rahmetle anmayın.Ama şunuda bilinki adam kayırmadan 155'i arıyorum.Bundan emin olabilirsiniz.SAygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Şubat 09, 2009, 21:53:45 »
:))))))))))))))))Abicim kafayı mı yedin yaşanmaz böyle delirirsin bak eninde sonunda benden söylemesi...
Enselenen arkadaş ne yaptı polis seni tebrik ederken bu arada??? :huh:
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Şubat 09, 2009, 21:54:22 »
Bende arayacağım ama cep telefonu ile konuşurken ceza yemiş biri olarak cesaret edemiyorum. Ne zaman araba kullanırken bir Emniyet mensubu ile cep telefonundan görüşsem beyaz şapkalı başka bir emniyet mensubuda benim plakayı almakla meşgul oluyor da:)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Şubat 09, 2009, 23:17:41 »
:))))))))))))))))Abicim kafayı mı yedin yaşanmaz böyle delirirsin bak eninde sonunda benden söylemesi...
Enselenen arkadaş ne yaptı polis seni tebrik ederken bu arada??? :huh:
   Ne olacak içinden söylenmiştir.Tebrik edecek hali yok ya Umut abi.Ama aklı başına gelmiştir.Önceden de yazdığım gibi trafik polisinin dediğine göre ışıklandırması çalışmayan parka çekilme suretiyle,eksiklik giderilinceye kadar trafikten men ediliyor.
Ceza:60 TL
Çekme:50-70 TL arası.
Park ücreti:20 TL olabilir
Elektrik ustası:20 TL  belkide frenlerin sigortası atmıştır oda en fazla 2 TL.Benim gibi her sabah araç ısınırken bütün ışıklandırmalarını,lastik havalarını,yağını suyunu kontrol edecek öyle çıkacak yola.
Bende arayacağım ama cep telefonu ile konuşurken ceza yemiş biri olarak cesaret edemiyorum. Ne zaman araba kullanırken bir Emniyet mensubu ile cep telefonundan görüşsem beyaz şapkalı başka bir emniyet mensubuda benim plakayı almakla meşgul oluyor da:)
  Ya seninkide çok komik olmuş.Müdürle konuşurken emrindeki ceza yazıyor.Ben bili tut (espirisine) kullanıyordum.Baktım telefona şarj dayanmıyor,bili tut bütün şarjı alıp götürüyor,bende kablolu kulaklık kullanıyorum.Problem yaşamıyorum.Yaşasın kulaklık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Şubat 09, 2009, 23:36:21 »
Ben o kulaklık işine alışamadım bir türlü, hem kablolu hem mavi diş teknolojili kulaklıklar arabada duruyor ama kullanamıyorum malesef :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Şubat 10, 2009, 00:18:00 »
  Askerdeyken babam dolabıma temizlik operasyonu düzenlemiş.Telefonların kutuları,garanti belgeleri,faturaları,benim telefonun bili tut kulaklığı,kablolunun kulak süngerleri,annemin telefonun hafıza kartı...92 yılından beri arşiv yaptığım Oto haber,AutoShow dergileri,otomobil kataloglarının hepsini çöpe atmış.Arabada kulaklık kullanırken süngerinin olmayışının sıkıntısını yaşıyorum.Kulaktan çıkıyor.Tek problemim bu.Bili tut takıncada günlük şarj gerekiyor..Bence sen takmaya alış.İyi olur senin için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Şubat 10, 2009, 08:02:23 »
benim teybimde aux girişi var, ve müziği hep aux çıkışından mp3 çalar yardımıyla dinlerim, cep telefonumdaki kulaklık çıkışı 3.5mm jack (nokia n81) ben arabada telefonla konuşacaksam (eğer yalnızsam arabada) telefonun kulaklık çıkışını teybe bağlıyorum, aracın ses sisteminden karşıdakinin söylediği geliyor, telefonun mikrofonundan da benim söylediğim gidiyor, konuştuğu insanlara soruyorum yankı yapıyor mu sesim az geliyor mu diye, hiç sorun olmuyormuş..böyle orjinal bir araç kiti gibi oldu benimki :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Şubat 10, 2009, 13:50:12 »
  Buda güzelmiş.En azından masrafsız bir çözüm bulmuşsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Şubat 11, 2009, 04:54:05 »
   Bugün Yenimahalle köprüsü ile Ego arasındaki yolda bir Uno,sağanak yağmura rağmen ne farlarını yakmış (koca bulvarda önümüzde bir tek o yakmamış)nede fren lambaları çalışıyor.155 e bildirdim ve takibe başladım.Vatandaş Kızılay'a dönünce bende döndüm ve yeni istikameti 155 bildirdim.Kızılay meydan da enselendi.Bende durdum olanları seyrediyorum.Polis hakkınız da ihbar var.Fren lambalarınız yanmıyor diye.Adam itiraz etsede nafile çünkü ihbar var.Polis memuru bana "buyrun beyefendi siz neyi bekliyorsunuz" dedi.Bende pişkin pişkin "ihbarı yapan" benim.Görmek için durdum.Şoför şaşkın polis şaşkın.Ama polis memuruna helal olsun.Adamın yanında tebrik etti ve "sizin gibi duyarlı vatandaşlar oldukça bu gibi sürücüler anca akıllanıyorlar ve bizede yardımcı oluyorsunuz" dedi.Sonrada "yüksekokul mezunuysanız" dedi ama ne diyeceğini anladım "sağolun fahri olmak istemiyorum" dedim.işte böyle.Lütfen bunları okurken beni Rahmetle anmayın.Ama şunuda bilinki adam kayırmadan 155'i arıyorum.Bundan emin olabilirsiniz.SAygılar

Bundan sonra aynen bende arıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Şubat 11, 2009, 04:58:18 »
Sonradan düşündümde, birisi beni ihbar etse, sonrada gelip  itiraf etse, heralde plakasını alır, arayıp bulur arabasını yakarım o gece :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Şubat 11, 2009, 07:44:43 »
Sonradan düşündümde, birisi beni ihbar etse, sonrada gelip  itiraf etse, heralde plakasını alır, arayıp bulur arabasını yakarım o gece :-\

Çok şakacısınız Kemal Bey :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Şubat 11, 2009, 20:34:58 »
  Kemal abi çok güzel düşünmüşsün ama az düşünmüşsün  :alkis: .Ben sadece onun değil nüfustan yedi ceddinin bilgilerini alır ne kadar arabaları varsa hepsini yakarım. :D  :alkis: Bana süpper bir fikir verdiniz.Ya ben kusurlu olacağım,utanacağım yerde kalkıp birde pişkinlikmi yapacağım.Utancımdan kırmızının her tonuna girer,ve gerçekten samimiyetle söylüyorum bende teşekkür ederdim.Vurmaya kırmaya gerek tok Kemal abiiiii  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #75 : Şubat 11, 2009, 20:46:53 »
başkalarına zarar vermek yerine hatalarımızı düzeltelim kurallara uyalım arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Şubat 11, 2009, 21:22:37 »
başkalarına zarar vermek yerine hatalarımızı düzeltelim kurallara uyalım arkadaşlar.
  Aynen öyle.Kemal abide şaka yapıyor kanımca

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #77 : Şubat 11, 2009, 21:32:38 »
evet bence de :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Şubat 12, 2009, 15:13:53 »
ben kolay kolay trafikte hata yapmam , yapanlarada çok kızıyorum, ama o sahneyi düşünüyorumda, adam şikayet etmiş, bana ceza yazılıyor birde gelmiş izliyor :D :D :D

Ya arkadaşlar şaka bir yana , bu olaylar kötü sonuçlar verebiliyor, öncede yazmıştım galiba , burada bir fahri müfettişin evini gece kurşunladılar,adam korkudan evi satıp kaçtı, Emekli (Galiba birazda bunamış) bir vatandaş fahri olmuş, elinde dürbün bütün gün kavşaktan geçenlere ceza yazıyor, kavşakta allengilli bir yer, dönenlerin geçip devam etmesi zorunlu, yoksa fena tıkanıyor..sonunda ağrılı tipler olayı tesbit ediyorlar, bir gece adamın evini kurşun yağmuruna tutmuşlar, cam çerceve inmiş., zavallı adamcağız ölebilirdide, kaçıp gitmiş şimdi, ama sanırım adam kafayı sıyırmış , her geçene yazıyormuş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Şubat 12, 2009, 19:22:58 »
  Evet yazmıştın sen bunu Kemal abi.Sanırım bunadığı için böyle birşey yapmıştır.Bu haddinden fazla abartmış.Zaten fahrilerin çalışma şartları,kesecekleri cezalarda kısıtlı.Öyle her cezayı kesemiyorlar.Ama ülkemiz gerçeğiyle karşılaştırdığımzda bu fahri durumu pek bizlere göre değil.Bugün bana cezada bahsi konu olan Kuveyt cad. yakınlarındaydım.Taksi durağına cad sordum.Nedenini sordular hani  cad.nin hangi kısmına gideceğim konusunda.Bende durumu anlattım kısaca.Taksici amca "eğer gerçekten Kuveyt caddesinde ters yönden gittiysen helal olsun sana,yürekliymişsin" dedi.Tabii oda fahriyi rahmetle andı..