0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Club sticker işini halledersek Özcan bize torpil yapar, şikayet etmez bizi
)))))))))))))))Abicim kafayı mı yedin yaşanmaz böyle delirirsin bak eninde sonunda benden söylemesi...Enselenen arkadaş ne yaptı polis seni tebrik ederken bu arada???
Bende arayacağım ama cep telefonu ile konuşurken ceza yemiş biri olarak cesaret edemiyorum. Ne zaman araba kullanırken bir Emniyet mensubu ile cep telefonundan görüşsem beyaz şapkalı başka bir emniyet mensubuda benim plakayı almakla meşgul oluyor da:)
Bugün Yenimahalle köprüsü ile Ego arasındaki yolda bir Uno,sağanak yağmura rağmen ne farlarını yakmış (koca bulvarda önümüzde bir tek o yakmamış)nede fren lambaları çalışıyor.155 e bildirdim ve takibe başladım.Vatandaş Kızılay'a dönünce bende döndüm ve yeni istikameti 155 bildirdim.Kızılay meydan da enselendi.Bende durdum olanları seyrediyorum.Polis hakkınız da ihbar var.Fren lambalarınız yanmıyor diye.Adam itiraz etsede nafile çünkü ihbar var.Polis memuru bana "buyrun beyefendi siz neyi bekliyorsunuz" dedi.Bende pişkin pişkin "ihbarı yapan" benim.Görmek için durdum.Şoför şaşkın polis şaşkın.Ama polis memuruna helal olsun.Adamın yanında tebrik etti ve "sizin gibi duyarlı vatandaşlar oldukça bu gibi sürücüler anca akıllanıyorlar ve bizede yardımcı oluyorsunuz" dedi.Sonrada "yüksekokul mezunuysanız" dedi ama ne diyeceğini anladım "sağolun fahri olmak istemiyorum" dedim.işte böyle.Lütfen bunları okurken beni Rahmetle anmayın.Ama şunuda bilinki adam kayırmadan 155'i arıyorum.Bundan emin olabilirsiniz.SAygılar
Sonradan düşündümde, birisi beni ihbar etse, sonrada gelip itiraf etse, heralde plakasını alır, arayıp bulur arabasını yakarım o gece
başkalarına zarar vermek yerine hatalarımızı düzeltelim kurallara uyalım arkadaşlar.