Gönderen Konu: life 1.33 sürücü tarafında tabandaki titreşim  (Okunma sayısı 1095 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
life 1.33 sürücü tarafında tabandaki titreşim
« : Temmuz 06, 2016, 11:09:37 »
Arkadaşlar merhaba.
2015 1.33 life aracım var aracım 18000 km de arabadaki küçük tıkırtılar titreşimleri hiç sevmiyorum. zaten bu konuda corollanın işçiliğini beğenemedim.
Bütün tıkırtıları ve titreşimleri kesebildim birtakım işlemlerle ancak direksiyon altındaki taban halısının oradan ayağımla hissettiğim pürüzlü yollardaki lastik titreşimlerinin hepsini hissediyorum. Aynı araca sahip arkadaşlardan ricam sizlerde de böyle bir durum var mı yanı aracın standart sorunumu acaba. Ayrıca geçen kış aracım karda kaydı ve sol ön tekeri kaldırıma çarptım. Jantım eğilmişti onu arka tekere taktırdım ve düzelttirdim. onunla ilgili sıkıntım kalmadı. Diyorum ki acaba o darbe sonucunda aracımda bir hasar mı oluştu ondan mı titreşimler arttı.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

life 1.33 sürücü tarafında tabandaki titreşim
« : Temmuz 06, 2016, 11:09:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: life 1.33 sürücü tarafında tabandaki titreşim
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2016, 12:42:35 »
Jant ta hasar veren kaza sebebiyle on takim da ki oarcalarda da sorun olmus olabilir. Oncelikle bilgisayarli bir rot bakansa girip hata durumu olup olmadigina baktirin. Ama toyota yol sesini fazlasiyla hissettiren bir araba. Orjinalden olan bir durumda olabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 92500
  • Model Yılı: '15
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2016, 16:46:27 »
Yok hocam bende E140 var ayni yerde ayni durum  mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2016, 14:37:51 »
cevaplar için teşekkürler.
genelde olan bir sıkıntı ise mesele yok ama ön takıma bir baktırmak lazım bence de.