Gönderen Konu: Nazar mı Şansızlık mı Analayamadım :( RESİM EKLENDİ  (Okunma sayısı 1728 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Değerli arkadaşlar bu kötü şans mı yoksa nazar mı çözemedim 28 aralık 2015 de 2015 model  Corolla aldık bu gün avm önünde park halinde duran  arabaya  halk otobüsü  sürtünmüş Allahtan fazla bişi yok sol ön çamurluk göçmüş (Tekerin Üstü Avuç İçi Kadar ) belki değişir belki düzeltirler birde tamponun sol köşesi  sanki yağmurlu havada çamur lekesi gibi olmuş.
servisler genelde direk değiştiriyor acaba bu değişmeden halledilir mi

çarpan kişi hasarı karşılayacak

şimdi size bi sorum olacak arkadaşlar şayet çamurluk değişirse sizce satarken değer kaybı çok olur mu malum bizim millet ufak bi hasarı sanki pert olmuş gibi görüyor sizce değer kaybı ne olur aracı 6 ay önce 51 e aldık

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '10
  • 160 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
Ynt: Nazar mı Şansızlık mı Analayamadım :(
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2016, 03:07:37 »
 Allah Allah.. Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın, olacağı varsa da siz içinde yokken olsun. Birileri kıskanıyor mu noluyor acaba..
 Bence ilk olarak hasarı fotoğraflayın ki ilerde aracı satarken alıcıya gösterirsiniz böyle böyle oldu diye. Hasarın fotoğraflarını buraya yüklerseniz üstatlar daha iyi yardımcı olacaktır eminim. Şahsi fikrimse çamurluğu düzelttirip boyatmanız yoksa çok masraf çıkar gibi..
1984 Kadett D 1.3 Gls 211.000 Km
2010 Astra HB 1.3 CDTI 118.000 Km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2016, 06:52:00 »
Çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Arabaya bindiğimiz sürece bu tarz şeyler olabilir, hep olacak da. Önemli olan , olduğu zaman bize , sevdiklerimize ve karşı tarafa bir şey olmaması. Değer kaybını da dert etmeyin derim ben. Değer kaybı mutlaka olur ama olacak diye de çok takmamak lazım diye düşünüyorum . Sonuçta bu hayata bir kere geliyoruz. İkinci bir hayat şansımız  yok bu dünyada. Şu anda sorun ettiğimiz, sıkıntı ettiğimiz şeyler gün geliyor başka, daha büyük bir problemin yanında devede kulak kalabiliyor. Biz ise şu anda sorun ettiğimiz şeye boşuna üzüldüğümüz ile kalıyoruz. Tekrar geçmiş olsun. Çamurluğu serviste değiştirelim diyebilirler hemen. Sanayide tanıdığınız iyi bir ustaya daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2016, 09:56:51 »
Geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2016, 12:31:04 »
Bu tip şeyler herkesin başına geliyor.Bayram tatiline çıktım.Kaldığım yerin önünde aracımı park etmiştim.Sabah bir baktım.Sağ arka çamurluğa birisi sürtmiş.
Hafif içeri göçük var.7 aylık araba.Moralim bozuldu tabi.1 milyonluk şehirde her gün bindiğim aracıma bir şey olmuyor.5 bin nüfuslu bir tatil beldesinde 1 günde bu iş başına geliyor.Şansızlık.
------------------
Dönüşte orayı çektirip lokal boya yaptıracağım.Sizde öyle yapın bence.Çamurluğu değiştirmeyiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #5 : Temmuz 04, 2016, 14:35:07 »
Fotoğraf ekleyecem ama yapamadım nasıl olacak resim ekleme

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 04, 2016, 21:50:52
Bu gun karsi tarafin sigortacisi aradi aracin fotolari servise göndermiş servis 750-850 TL ye halledilir demiş. Bakalim artik. Bende detayli inceledim  çamurluk buyuk oranda tamir olur çunku herhangi yirtik falan yok.