0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atka koltuklari yatirinca sigamadiniz mi, benim boyjm 1.78, yatinca hala yer kalmisti.
Çok rahat olsun derseniz mekan sıkıntısı da yoksa straforları alta dizip üstüne birşeyler sererek kullanabilirsiniz. Bu şekilde gezmek bir yaşam felsefesidir, çadır falan kafana göre takılmak nerde akşam orda yat güzeldir ama gelin görün ki hiç yapmadım yapamadım ama hep içimde kaldı. Şimdi kocadık artık evlenince çoluk çocuk karışınca bitti gitti.
Kükürt işine girdim doğrudur 76 yaşında bir müşterim var. Gençliğinde Türkiye ve Avrupa'da ki tüm kamp alanlarında çadır ve karavan ile gezmiş. Sağolsun Turhan amca bilgilerini paylaşıyor benimle. Kükürt'ü de Turhan amcadan öğrendim
biz 9 aylik bebegimizle planliyoruz hocam kukurtu evde kullanamamaz miyiz acaba ?
Birgün hanıma kızıp, kapıyı çarpıp çıkmıştım evden. 2 gece arabanın arka koltuğunda yatmıştım. Bir hafta boyunca kendime gelemedim.Hala, ara sıra belim ağrır, gerisini siz düşünün artık.
Hanımlarla iyi geçinmek gerek. Ha hanıma diklenmişsin ha aslan kafesine girmişsin. Aynı risk
Vay taş firin abime bak .Özlü sözler listesinde 1.siraya aliyorum.Hakiketen kizip 2 gün arabada yatacaginiza tatile falan gideydiniz
Kükürtü neden evde kullanmak istiyorsunuz E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada bizim forum da forum değil fırın maşallah.. Light, kepekli her türlü ekmek mevcut ...... bu arada bende ekşi mayalı tam buğday ekmeği yapıyorum