0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklisiniz lakin soyle bi eksik var. Kiymali pide fiyatına sadece tas firin ekmegi aliyorsak burada bir sorun var demektir. Donanim olarak kiyas yapmak istemiyorum diger markalarla cunku toyota gercekten cok boş. Sevmiyor muyum seviyorum. Degisik bi hissiyat ama gercekten hem seviyorum hemde almam ). Sebebi de cok acik ya. Adamlar jupitere arac gonderdi biz burda forumda hala arabalara hiz sabitleyicinin 3 kuruşluk dugmesini nasil takacagimizi hiz sinirlayiciyi nasil aktif hale getirecegimizi konusuyoruz. Insanlara koyun muamelesi yapmaya gerek yok. Ha toyota fiyati uygun araclar satsa yine anlarim oda yok. Sasedeki sağlamlığı motorundaki toklugu hissettirdigi gibi birazda dolu arabalar yapsa vw e falan nal toplatir. Ticari kaygilarla hareket ettigi muddetce hyundai gibi bi marka olup cikar. Gerci hyundai ye hakaret etmeyim zira getz bile sunroof lu o tarafta . Ha bundan su anlasilmasin. Hersey donanim mi ? Tabiki hayir. Ama cok önemli seylerden biri donanim ve maaaaaaaaalesef toyota modelleri cok boa
Mahmut abinin mesajı çok güzel olmuş. Ama şu var mesela, Mahmut abi deseydi ki "ben sabitleyici istiyorum" , x fiyata alabilirsiniz diyebiliyorlar. Toyotada oooo biz takmayız o sorumluluğu alamayız şöyledir böyledir. Dizele zaten takılamıyor Toyotada o ayrı mevzu. Bide Mahmut abi isterse sabitleyici ve sınırlayıcı beraber alıyor aynı kol üzerinde , Toyotada sadece sabitleyici geliyor kolla beraber. Vag grubu gerçekten araba yapıyor. Bu kocaman bir gerçek
Piyasanın kızıştığı şu dönemlerde artık tatmin edici araçlara yönelmek farz oldu.Şahsen "0" araç almayı kafaya koyduğum an bakacağım ilk marka Mazda olacaktır. Toyotaya göre daha donanımlı ve daha yakışıklı araç üretmeye başladıklarını düşünüyorum. Ayrıca Hem cinsi olan Japon sağlamlığı ve sorunsuzluğu onda da var.Neden Toyota bu kadar eksik donanım yapıyor diye düşündüğümde ise;Az parça az sorun, Türkiye Satış politikaları, Avrupa ile bir olmayışımız, Diğer markaların + donanım fiyatı isteme taktiğinin Toyotaya sıçraması gibi benzer nedenlerden dolayı olabilir.
herkesin almak isteyip de almaya cesaret edemediği marka,ÇOK AMA ÇOK GÜZEL ARAÇLARI VAR
Gayet rahat alınabilecek bir marka aslında. Servis ve yedek parça sorunu yok. Biraz reklam ve fanatiklik gibi oldu ama yanlış anlaşılmamışızdır inşallah. Kaçırdığımız bir durum var. Yıllardır Türkiye de araç satışı yapıyorlar. Nereden baksanız en az Toyota kadar Türkiye deler. Hala korkulacak ne var anlamış değilim doğrusu.
Mazda Türkiyede ilk zamanları efsane girişleriyle akıllara işlenmişti (aşağıdaki Mazda 323) sonraki yıllarında 626 gibi kasalarıyla şimdiki Honda Toyota dan daha itibarlıydı. sonradan distribütörü mermerciler ile sıkıntı yaşayınca ve servislerde yüzlerce kişiye üçkağıt yapınca bir anda marka imajı yıkıldı.. yaşınız itibarıyla çevrenizde mazda sı olan varsa bunları hatırlarsınız. sonrasında araçları Türkiyeye gelemez oldu. bu dalgalı seyri hep böyle devam etti. 1990 larda geldi 2000 leri görmeden gitti 2005 de geldi sonra durdu vs.. yani son kullanıcı için alıp da elinde kalacak türden ikinci elde sıkıntı yaşayacağı bir Chevrolet gibi bir imaj kaldı. yoksa konfor donanım olarak Honda ve Toyota dan önce gelir kendisi 2005 modelinde dahi ısıtmalı deri koltuktan sunroofa kadar donanımda full olan saat gibi bir araçtır... hâla daha severim ama yanaşamam.. çocukluk hayalim eniştemin Kırmızı 323 Mazdası.. liseliler bilmez.
SelamHaklısın özellikle 90 ların sonunda müthiş popülerdi ancak bence Mazda nın en büyük sıkıntısı ülkemizde güçlü bir distribütör ile çalışmadığı yada çalışamadığı içindir şu ana kadar.Doğuş`un elinde olsa inan çok farklı olurdu ama tabi onlarda fiyatlarda öperdiler
Eski paylaşımlarımda vardı, en Avrupalı Japon. Avrupa'da da kalite olarak beğenilirdi zaten. Fakat yan sanayisi gelişmemiş. Bugün, bir kaç model eski Toyota'nın (populer modelleri) her parçasına ulaşılabilirken, Mazda'da sıkıntılı olabiliyor. Hatta bazı modellerinin bazı parçaları yurt dışında da yok. Kimi modellerin, kimi parçaları ise Ford ile uyuşuyor.