0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sana hayırlı ve keyifli tatiller dilerim kardeşim.En son 2008 yılında gittiğimde yolların durumu berbattı. Yollar hala öyle mi? Şehir merkezinden Club Flipper tarafına giderken yollar köstebek yuvası ve tümsek vari berbat yamalar mevcuttu. 40-45 yanak lastiklerimiz zarar görmüştü
Özcan,Konu dışı olacak ama 40-45 yanak lastik e enaz 40 psi hava basmaz isen o dedigin olmasi çok normal.
Mahmut hocam özetlemiş en güzelinden. Ama bana kalırsa bu taraflarda hiç bir yer yok gezilecek görülecek. Özellikle de bu sıcaklarda, ya kaldığınız yerde klima altında oturun yada sadece sahile gidin.Benim tatil anlayışıma göre değil hiç buralar, şirince mesela özelliksiz bir mekan, efes var antik kent olarak oralarda milet var. Müze kart edinseniz iyi olur çünkü baya pahalı içeri girmeler. 2 hafta boyunca ne yapılabilir ki bende merak ettim. Milli park var ama öyle gidip göreyim cinsten değil, sabahtan gidip mekan kapıp kahvaltı öğlen yemeği gibi piknik yapılabilecek bir yer. Öyle koy koy gezeyim derseniz pişman olursunuz çünkü adam akıllı park alanları yok. Park ettiğiniz yerden bile zor çıkabilirsiniz. Tabi park edecek yer bulabilirseniz. Bu hafta didimdeydim bomboştu bu bayram tatili başladı her yer doldu taştı. Kalabalık yerler beni sıkıyor. Bayramda da nasipse karaburun izmir ödemiş yapıp büyükleri ziyaretle sonlandıracağız iznimizi.Aile olmasa zaten direk dağ köyüne gidip sessizliği yaşamak istiyorum.
Didim konusunda ,,, bende bazi hafta sonlari gidiyorum. Kardesim orda. Gittigime pisman oluyorum. Park yeri buldum mu arabayi ellemek icimden gelmiyor. (Merkezden bahsediyorum)Ve ayrica ben de daga gitme taraftariyim. Denizdense agaclik yerde yasamayi seviyorum. Gorev icabi 8 yil Rize`de kaldiktan sonra dogayi daha bir seviyorum. Gecen gozluk hakkinda soru sormussunuz. Evet gozlukculer 100 tl gibi bir fiyata boyuyorlar. Ben 1 hafta once boyattim. 40 tl cam 100 tl boya ( burasi kucuk yer oldugundan fiyatlar yuksek olabilir)
Ahmet abi didim akbuk de ev kiralayabilirsin.hem sakin oluyor hemde deniz sığ ve temiz.ben 2 senedir oraua gidiyorum.Rahatiz 1 hafta kaliyoruz.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi