Gönderen Konu: NAVİMEX 9994 HD MULTİMEDİA SİSTEMİ - İPHONE 4 TELEFON REHBERİ BLOOTOT BAĞLANTI  (Okunma sayısı 2820 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 2615
  • Model Yılı: '15
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar, aracıma nav 9994 hd navigasyon taktım. İlk izlenimler gayet güzel, dokunmatiğinden tutta aracın ses düzeyi falan hepsini beğendim. Yalnız telefon rehberini cihazdan görüntüleyemedim. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Bloototlu telefon rehberini destekliyor gibisinden bir yazı geliyo.
coralla 1,33 life

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
Arkadaşlar sorunumu çözdüm, çok basit bir olaymış, bu cihaz gerçekten on numara beş yıldızı hak ediyor. İki üç gündür kullanıyorum ve son derece memnunum, dokunmatiği olsun, menüsü olsun çok çok güzel. Telefonu blotota bağladıktan sonra cihazda aşağı doğru bir ok var ona basınca telefondaki tüm rehberi hafızasına alıyor. Cahillik böyle bişi olsa gerek  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :alkis: :alkis: :islik: :islik:
coralla 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Bülent bey sorununuzu kendi kendinize çözmüşsünüz güzel günlerde kullanın .

Birde bahsettiğiniz bluetooth galiba. Değilse cahilliğime verin . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
@Bülent SUCU (34798) kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan..
ben de istanbulda Carvocal e fln gittim ürünü incelemeye ama adamlar sanki telfoncuda size Iphone7 yi ilk tutan insan gibi hırsız muamelesi yapıyor çok kurcalayamıyorsunuz dolaysıyla teybi.
birkaç şey rica etsem senden.. yapabilirseniz.
Navigasyon tuşuna basınca ekranda ne açılıyor? Sygic navigasyon veya farklı bir uygulama kurunca veri bağlantısı vs.olmadan sadece gps ile navigasyon çalışıyor mu? veri bağlantısı varsa Yandex den trafik durumunu gösteriyor mu?
Antutu bencmark ile cihazın özellikleri ve aldığı skoru ölçebilir misin.
Fruit Ninja gibi oyun kurulabiliyor mu? ışıklarda durup oynamak için..  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
ben de istanbulda Carvocal e fln gittim ürünü incelemeye ama adamlar sanki telfoncuda size Iphone7 yi ilk tutan insan gibi hırsız muamelesi yapıyor çok kurcalayamıyorsunuz dolaysıyla teybi.
Navigasyon tuşuna basınca ekranda ne açılıyor? Sygic navigasyon veya farklı bir uygulama kurunca veri bağlantısı vs.olmadan sadece gps ile navigasyon çalışıyor mu? veri bağlantısı varsa Yandex den trafik durumunu gösteriyor mu?

Anladığım kadarıyla yazayım, navigasyon tuşuna basınca eğer ayarlı rota yoksa rota bilgilerini girebileceğiniz bir ekran çıkıyo. Rota ayarlı ise diğer uygulamaları kullansanız bile, dvd, radio.. vs. navi arkada çalışmaya devam ediyo, trafik durumunu hiç merak edip araştırmadım, uzun yol kullandım, şehir içinde pek kullanma ihtiyacı hissetmiyorum, çorumdayım...

Şu Antutu bencmark'ın ne olduğunu bilsem o konuda da yardımcı olmak isterdim  :rofl:
coralla 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
ufuk hocam ayni firmanin maltepede bulunan subesine gittim kendi aldigim urunu baglatmak icin. disaridan gelen urunleri biz baglamiyoruz dedi arkadas agzinin ucuyla. neden disardan gelince ne oluyor diye sorunca garantisini vermedigimiz urunun montajini yapmiyoruz soyle oluyor boyle oluyor vs. sacmaladi. dedim senden garanti isteyen yok arkadas sadece montaj yapacaksin o kadar. o arada bende kendi sattiklari urunler var rafta ona bakiyorum aman abi dur dikkat et falan kosarak geldi yanima dedim ne oluyor ya ilk defa mi goruyoruz korkma yemedik acaip sinir oldum. sonra dedim ki senin gibi esnaftan zaten alis veris yapilmaz sen sattigin urunde kusurda ciksa musteri hatasi dersin hayatimda ilk sizin kadar pimpirikli insan gormedim. bence siz kendi isciliginize guvenmiyorsunuz garanti falan bahane diyip ciktim dukkandan.
gercekten esnaflik musteri diyalogu sifir ama nedense iceride 1 arac montaji yapiliyordu kapida da 1 arac sira bekliyordu deveyi diken insani open misali millet siraya girmis  :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
sorma Eyüp yaa, adam çok kurumsal olmuş ya bir teyp bağlamaya bile eriniyor parayı ağaçtan topluyorlar şu kriz zamanı..  bu arada Navimex in merkezi bizim burda Beylikdüzü ndeymiş :lol: bir ara gidip merkezi basacağım. Geçen hafta doğubanka gittim orada da aynı şekilde.. biraz daha bilgili esnaf ama yine de cihazlar içime sinmedi. 10"Android varmış da bu dükkanda değilmiş de menüsü şunla aynıymış da VW gurubu android bir teyp gösterdi bana ama menü WinCE, ayarlara girdi Lolipop 5.1.1 gözüküyor ama alakası yok, widget yok, store yok.. yani içime sinmedi. kanımca, bunlar Çinden eski gelen emülasyon elde kalan cihazlar. şuan çinde satılanlar 4 çekirdek işlemci Pure Androidler sanırsam. ben de riski alıp senin yöntemi deneyeceğim.
bağlantıyı da kendim denerim canbus kutuda soketler zaten hazır bağlantı hatası yapamazsın, elden biraz geliyorsa kendin bir dene. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 76 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
sorma Eyüp yaa, adam çok kurumsal olmuş ya bir teyp bağlamaya bile eriniyor parayı ağaçtan topluyorlar şu kriz zamanı..  bu arada Navimex in merkezi bizim burda Beylikdüzü ndeymiş :lol: bir ara gidip merkezi basacağım. Geçen hafta doğubanka gittim orada da aynı şekilde.. biraz daha bilgili esnaf ama yine de cihazlar içime sinmedi. 10"Android varmış da bu dükkanda değilmiş de menüsü şunla aynıymış da VW gurubu android bir teyp gösterdi bana ama menü WinCE, ayarlara girdi Lolipop 5.1.1 gözüküyor ama alakası yok, widget yok, store yok.. yani içime sinmedi. kanımca, bunlar Çinden eski gelen emülasyon elde kalan cihazlar. şuan çinde satılanlar 4 çekirdek işlemci Pure Androidler sanırsam. ben de riski alıp senin yöntemi deneyeceğim.
bağlantıyı da kendim denerim canbus kutuda soketler zaten hazır bağlantı hatası yapamazsın, elden biraz geliyorsa kendin bir dene. ;)

Ben de doğu banktaydım :) muhtemelen aynı dükkana gittik (Arıkan elektronik) aynı muhabbetleri yaşadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Zaten cogu yer 150 tlye montaj yapiyor. Servise sordum 170 tl istedi ama usta bayram izninde 20 gun sonra gelcek diyince başka yere baglattim. Size tavsiyem 3 kurus fazla verin servise taktirin.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu