0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Bülent SUCU (34798) kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.. ben de istanbulda Carvocal e fln gittim ürünü incelemeye ama adamlar sanki telfoncuda size Iphone7 yi ilk tutan insan gibi hırsız muamelesi yapıyor çok kurcalayamıyorsunuz dolaysıyla teybi. birkaç şey rica etsem senden.. yapabilirseniz. Navigasyon tuşuna basınca ekranda ne açılıyor? Sygic navigasyon veya farklı bir uygulama kurunca veri bağlantısı vs.olmadan sadece gps ile navigasyon çalışıyor mu? veri bağlantısı varsa Yandex den trafik durumunu gösteriyor mu?Antutu bencmark ile cihazın özellikleri ve aldığı skoru ölçebilir misin. Fruit Ninja gibi oyun kurulabiliyor mu? ışıklarda durup oynamak için..
sorma Eyüp yaa, adam çok kurumsal olmuş ya bir teyp bağlamaya bile eriniyor parayı ağaçtan topluyorlar şu kriz zamanı.. bu arada Navimex in merkezi bizim burda Beylikdüzü ndeymiş bir ara gidip merkezi basacağım. Geçen hafta doğubanka gittim orada da aynı şekilde.. biraz daha bilgili esnaf ama yine de cihazlar içime sinmedi. 10"Android varmış da bu dükkanda değilmiş de menüsü şunla aynıymış da VW gurubu android bir teyp gösterdi bana ama menü WinCE, ayarlara girdi Lolipop 5.1.1 gözüküyor ama alakası yok, widget yok, store yok.. yani içime sinmedi. kanımca, bunlar Çinden eski gelen emülasyon elde kalan cihazlar. şuan çinde satılanlar 4 çekirdek işlemci Pure Androidler sanırsam. ben de riski alıp senin yöntemi deneyeceğim. bağlantıyı da kendim denerim canbus kutuda soketler zaten hazır bağlantı hatası yapamazsın, elden biraz geliyorsa kendin bir dene.