ben aranızda yeniyim ilf defa bi foruma kayıt oldum bennm makinanın resimlerini atıyım dedim ama beceremedim galiba yorumlarınızı bekliyoruz
İlk denemeniz harika

jbl kabin ee kolonlar için arkayı kestirdin mi güzelim araba delikli mi oldu şimdi

araba zaten sıfır

diyecek laf yk egsoz tipide cok hosuma gidiyo ama keske düz direk cıkandan alsaydın abartmı süsmü
Ömer Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanımamız mümkün müdür?
bu araca aksesuar hiç gitmiyor bence en güzel hali sade hali diye düşünüyorum yanılıyorda olabilirim ama hiç düzgün bi modifiye görmedim bu kasada yinede kazasız sürüşler
Dün yorum yapacak bişey görememiştim.Neyseki foto sayısı iki olmuş.Ses sistemini ve aracını hayırlı günlerde kullanman dileği ile..Aramıza hoş geldiniz.
türkay abinin dediği gibi kolanlar bagaj üstü arka kapılarda değil kestirme fln yok zaten kestirmemde zaten delinmedi yani araç:) egzozda barart değil süs sadece aranıza hoşbulduk:) diğer resimlerde yakında
daha güzel resimler bekleriz...
kazasız,belasız,cezasız sürüşler...hoşgeldin
kazasız belasız kullan inşallah
uzun yolda kullandım senin arabanın dizel ini cc ye göre tatminkar bi çekiş ve sessiz güven verici bi hissi var
hayırlı olsun, güle güle kullanın..
keşke arka pandizotu kestirmeyip ön tarafa kaliteli bir mid koysaydınız..
iş işten geçmiş ama umarım burayı oluyan başka biri de daha aynı hatayı yapmaz..
arka pandizotu kestirmekdik abicim orjinal kolonları aldık ordan bunları koyduk yerine yeri vardı yani
Maaşallah. kazasız binin inşallah.