0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Prins ve BP ile oldukça mutluyum
Bp'nin menzili diğer otogazlara göre sizce nasıl ? Bende ilk defa Bp'den aldım. Kullanıp göreceğiz.
Merhabalar. Benim arcım da 2006 sol sedan BRC marka hem de iyi bir yerde takıldı LPG takıldıktan 45000 Km sonra LPG kullanımından dolayı aracın subapları yandı ve yaklaşık 1500 TL masraf çıkardı ustanın dediği bu araçlar LPG kullanıldığı sürece aynı sorun tekrar eder dedi.Bence aracınızın orijinalliğini bozmayın LPG den ettiğiniz tasarruf hem masraf hem de moral bozukluğu olarak çekip gidiyor. Tabi ki karar sizin.Saygılar
PO kapanana(küçülene)kadar hep oradan alıyordum. Memnundum. Lakin BP ile tanışınca memnuniyetim daha da arttı. Menzili oldukça iyi. PO ve OPET'in şehir içi menzilleri memnun etmemişti beni. Aslında başlarda iyiydi. Son zamanlarda cıvıdılar.Birde bizim Eskişehir'de OPET 2.50'den veriyor LPG'yi. BP 2.14 diğerleri 2.15,2.14 civarı. OPET'in ne özelliği var anlamadım.
Teşekkür ederim. Bp otogazı deniyorum bende. Bundan sonra birde Po gaz ve lukoil'i denemek istiyorum. Deneye deneye benim araca en uygun otogaz markasını bulacağım.
Sizin tank kaçlık acaba ? ben şehir içinde 285-310 km arası gidiyorum. 30-31 litre ile.Şehirlerarası ise. 410-420 arası oluyor. 1.5, 2 litrede kalıyor. Bu dediklerim 90-120 arası devirli sürersek. Devletimizin koyduğu trafik kurallarına herkes uysa, hem yakıt tasarrufu elde edilecek hem de ondan daha önemlisi ölümlü trafik kazaları meydana gelmeyecektir.