Gönderen Konu: Bolenn hug Çin menşeli isofixli 9_36kg oto koltuk incelemesi  (Okunma sayısı 16518 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Link
http://www.hepsiburada.com/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg-bej-pm-aileblh12312b

Arkadaşlar isofixli ve yatma özelliği bulunan koltuk araştırırken doğan grubunun Çinden ithal ettiği sadece hepsiburada.com da satılan ürünü aldım 650 TL civarı. Bu fiyata bu özellikte başka ürün malesef yok.
Ürün kendi sitesi var bolenn marka olarak gayet kurumsal uluslararası testler ile kendini kanıtlamış Çin malı bir marka.

http://www.bolenn.com/

Ürünü daha kullanmadım. Sadece kumaş kısmını söküp yıkadık kuruduktan sonra kullanmaya başlayacağız.
Çok fazla inceleme vs. olmadığı için  alacak arkadaşlara faydam dokunsun istedim.

Hb sitesinde yorumlar var lakin hb bildiğiniz gibi olumsuz yorumları genelde yayınlamaz yayınlasa bile olumsuzun en olumlusunu yayınlar bu nedenle hb yorumlarına çok itibar etmeyin ticari ahlak konusunda bu durum pek hoş değil!

. Ürün 4 pozisyon yatar özellikli isofixli ve arkadan kemer ile koltuk arkasına kanca ile takılabilir ayrıca kemer ile de kullanılır.
Malzeme kalitesi bir Çinli için kesinlikle iyi.

. Kumaşı kolayca çıkıyor yıkamak için  güzel bir özellik.
. Sps denen kafalık kenarında köpükten malzeme var yan darbede koruma sağlıyormuş.

.kafa kısmı yukarı aşağı oynayabiliyor ki zaten 9 36 kg kullanım için olmazsa olmaz.

Eksi kısımlar.

Ürünün kumaşının en azından pamuk olmasını bekledim lakin yüzde yüz polyester terleme yapabilir kullandıkça göreceğiz. Terleme yaparsa yüzey kumaşına pamuktan kumaş diktiririm terziye.
Aynı özellikte kumaşı pamuk olan alman malı ürünler 1800+tl olduğu düşünülürse göz ardı edilebilir çözümü de 20 30 liraya kaliteli kumaştan kılıf üstüne kılıf diktirmek olabilir.

@18 36 kg kullanım için ortadaki yumuşak kısmı söktüğünüzde geriye kalan  kumaş kısım çok ince onun altı da köpük çocuk büyünce nasıl rahat edecek bilemiyorum diğer koltuklarda durum nedir bilmiyorum.

Sonuç olarak f/p ürünü denilebilir. Araştırmalarımdan bunu anladım.
Ayna markanın isofix olmayan modeli 400 TL ama onun da yanda koruma Sps denen parçaları yok ve kumaşı daha basit gibi geldi resimlerden gördüğüm.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 32493
  • Model Yılı: '14
  • 26 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
Ynt: Bolenn hug Çin menşeli isofixli 9_36kg oto koltuk incelemesi
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2016, 14:01:48 »
Aynı ürünü 3 senedir kullanıyorum. Ben de hepsiburadadan almıştım. Ancak fiyatı daha uygundu. Bayağı artmış. Bence güvenli ve çok kolay montajı. Ancak kumaşı dediğiniz gibi terletiyor.

Genel olarak iyi bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2016, 21:00:52 »
15 36 lar daha farkli.Oturma kismi daha geniş.Ben yillar once 2009 da recaro monza almistim.2 çocukta kullandi.antepten izmire gidiyoruz 1150 km boyunca oturuyor.her molayida ortalama 300 400 km de bir veriyorum.Kumasi cok kaliteli.Kesinlikle terletmiyor.Oturma kisminda ekstradan visco tarzı cok.yumusak bir sünger var.Oradan hava da aliyor.boyun destegi var.pompa ile bu destek ayarlanabilir.Kulak kisminndan mp3 bagalndiginda ses de veriyor.
Onun haricinde bas boyun bel bölgesinde siyah dolgu malzemesi kullanilmis.Zaten kalite farkini burada kullanilan dolgu malzemesi belirliyor.cok kaliteli alali 8 yildi kumasinda en ufak bir bozulma yok.isofix i cok kolay kilitleniyor zaten.
Recaro bildiginiz gibi arac koltugu üreticisi.
ben cok memnunum ayni koltugun grup2 9 36 sida var ondada yatma var.
ama oyle aman aman bir yatma beklemeyin.
Iyi gunlerde kullanin.
Ancak yanlis anlamayi  imkaniniz var ise geri iade edip recaro monza da bakabirsiniz.Fiyat olarak cok fark yok diye biliyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2016, 21:30:47 »
Ancak yanlis anlamayi  imkaniniz var ise geri iade edip recaro monza da bakabirsiniz.Fiyat olarak cok fark yok diye biliyorum.

Tuncay herşeyi de ama aldığını iade et kalitesiz deme Talata  :D uyuyamaz uykuları kaçar  :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2016, 21:39:50 »
15 36 lar daha farkli.Oturma kismi daha geniş.Ben yillar once 2009 da recaro monza almistim.2 çocukta kullandi.antepten izmire gidiyoruz 1150 km boyunca oturuyor.her molayida ortalama 300 400 km de bir veriyorum.Kumasi cok kaliteli.Kesinlikle terletmiyor.Oturma kisminda ekstradan visco tarzı cok.yumusak bir sünger var.Oradan hava da aliyor.boyun destegi var.pompa ile bu destek ayarlanabilir.Kulak kisminndan mp3 bagalndiginda ses de veriyor.
Onun haricinde bas boyun bel bölgesinde siyah dolgu malzemesi kullanilmis.Zaten kalite farkini burada kullanilan dolgu malzemesi belirliyor.cok kaliteli alali 8 yildi kumasinda en ufak bir bozulma yok.isofix i cok kolay kilitleniyor zaten.
Recaro bildiginiz gibi arac koltugu üreticisi.
ben cok memnunum ayni koltugun grup2 9 36 sida var ondada yatma var.
ama oyle aman aman bir yatma beklemeyin.
Iyi gunlerde kullanin.
Ancak yanlis anlamayi  imkaniniz var ise geri iade edip recaro monza da bakabirsiniz.Fiyat olarak cok fark yok diye biliyorum

Biliyorum 900 TL civarında ve yatma özelliği galiba bulunmuyor.
Ben zaten fp ürünü olarak aldım eksikleri mutlaka olacak. Kaldı ki en uzun yolum  genelde 2 saat oluyor [emoji14]

Murat abi Tuncay abi böyle deyince hemen  hb aradım iade alır mısınız yıkamıştım ama diye [emoji23] [emoji23] [emoji23]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2016, 21:54:35 »
estafurulullah talat hocam mutlaka iyi bir ürün almistir.Ama ben fiyatini 750 tl civari biliyordum.gercekten cok pahalanmış.
Talat hocam ben cok memnun olduğum için önerdim.yatma olayina gelince bende 15 36 si var.5 derece lik aciyla arkaya yatiyor.Grup 2 de nasıldır bilmiyorum.
Ama iyi gunlerde kullansin.Koltuk çok önemli.Saglik personeli oldugumuz icin arac ici yaralanmalarda bazen cocuklar geliyor Allah korusun.Koltuk koruyacaktir.En onemliside bas boyun bel bölgesinde ki dolgu malzemeleeinin kalitesi.
Kafaniz karismasin iyi yapmissiniz iyi gunlerde kullanin.
Valla ben pimpirikliyim diyorumds Talat hocam benden daha pimpirikli herhalde Tekrar hayirli olsun

2011 d4d Corolla