Link
http://www.hepsiburada.com/bolenn-hug-multi-safe-isofix-sps-oto-koltugu-9-36-kg-bej-pm-aileblh12312bArkadaşlar isofixli ve yatma özelliği bulunan koltuk araştırırken doğan grubunun Çinden ithal ettiği sadece hepsiburada.com da satılan ürünü aldım 650 TL civarı. Bu fiyata bu özellikte başka ürün malesef yok.
Ürün kendi sitesi var bolenn marka olarak gayet kurumsal uluslararası testler ile kendini kanıtlamış Çin malı bir marka.
http://www.bolenn.com/Ürünü daha kullanmadım. Sadece kumaş kısmını söküp yıkadık kuruduktan sonra kullanmaya başlayacağız.
Çok fazla inceleme vs. olmadığı için alacak arkadaşlara faydam dokunsun istedim.
Hb sitesinde yorumlar var lakin hb bildiğiniz gibi olumsuz yorumları genelde yayınlamaz yayınlasa bile olumsuzun en olumlusunu yayınlar bu nedenle hb yorumlarına çok itibar etmeyin ticari ahlak konusunda bu durum pek hoş değil!
. Ürün 4 pozisyon yatar özellikli isofixli ve arkadan kemer ile koltuk arkasına kanca ile takılabilir ayrıca kemer ile de kullanılır.
Malzeme kalitesi bir Çinli için kesinlikle iyi.
. Kumaşı kolayca çıkıyor yıkamak için güzel bir özellik.
. Sps denen kafalık kenarında köpükten malzeme var yan darbede koruma sağlıyormuş.
.kafa kısmı yukarı aşağı oynayabiliyor ki zaten 9 36 kg kullanım için olmazsa olmaz.
Eksi kısımlar.
Ürünün kumaşının en azından pamuk olmasını bekledim lakin yüzde yüz polyester terleme yapabilir kullandıkça göreceğiz. Terleme yaparsa yüzey kumaşına pamuktan kumaş diktiririm terziye.
Aynı özellikte kumaşı pamuk olan alman malı ürünler 1800+tl olduğu düşünülürse göz ardı edilebilir çözümü de 20 30 liraya kaliteli kumaştan kılıf üstüne kılıf diktirmek olabilir.
@18 36 kg kullanım için ortadaki yumuşak kısmı söktüğünüzde geriye kalan kumaş kısım çok ince onun altı da köpük çocuk büyünce nasıl rahat edecek bilemiyorum diğer koltuklarda durum nedir bilmiyorum.
Sonuç olarak f/p ürünü denilebilir. Araştırmalarımdan bunu anladım.
Ayna markanın isofix olmayan modeli 400 TL ama onun da yanda koruma Sps denen parçaları yok ve kumaşı daha basit gibi geldi resimlerden gördüğüm.