0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1000 devirde 5. viteste 34km gibi bir hızı var hakkı abi, 1000in çok çok çok az altında resim çektim, 32km gibi duruyor, çok çok çok az üstünde baktım 40 gözüküyor, tam ortada çekemedim resim, 34-35 km gibi bir hız, az değil abi bu, normal olması gereken bu değil mi?debriyajı kontrol ettirdim, kaçırma yok.. ecu sıfırlandıktan sonra ölçmedim depo doldurarak, 50ytl 40ytl falan alıyorum genelde, en son 50 ytl aldım, şu an 150km yaptım az kaldı depoda
hakkı abi senin araç dizelmiydi? bana çok garip geldi o devirde o hızlar, benimki 1000de 34km, 3000de 100km, 6000de 210km yapıyor..34 az değil hakkı abi, 40 yaptığını düşünsek 6000devirde 240 yapar, devir kesiciye bile girmeden..
tuketılen yakıt mıktarı;45 ltkatledılen yol(sehırıcı);450 kmlıtre fıyatı:2.90 tl100 km de 10 lt yakıyor1 km de 29.00 tl yakıyor.bende 10 lt olcmustum dmekkı dogruymus uzun yoldada 8 lt yakıyor oda bıraz fazla fabrıka 7 lt olmazı lazım dıyor gercı ben 130 km den asagı ınmıyorum oda ayrı:D
80 Km ile gitmesine rağmen duramayıp kaldırıma çıkıp aracına zarar vermesine rağmen,ehliyetsiz olmasına rağmen,yaşının küçük olmasına rağmen ...Ben buna korkusuzluğun mükemmeli diyorum başka bir şeyde demiyorum (her ne kafar babası tarafından çekirdekten (buda ne oluyorsa) yetiştirilmiş olsada)..Yasal hız sınırları sanırım forumda yazılamıyor yazılsa bile yönetim tarafından muhakkak uyarılır ve burada belirtilir diye biliyordum.Ama gözden kaçmış..
özcan abi kaldırıma çıkma olayını anlayamadım o benmiyim bendim o kaldırıma çıkan ve forumda da yazmadım onu sanırım
Türkay yazdıklarımı ve kimden alıntı yaptığımı bir daha ve net bir şekilde okurmusun kardeşim..Demek kaldırıma da çıktın haaa
Tebrik ederim Özcan kardeş, Türkay'ı iyi oltaya getirdin Ben o mesajı hatırlıyorum, hatta o meşhur uyarı mesajımı yazmak üzereydim ama o sırada Internet Explorer dondu. Bu aralar maalesef çok oluyor. Bazı mesajları atlayabiliyorum. Dikkatin için teşekkürler Özcan kardeş.
bmw 5.40 v8 değil mi? kendisiyle 12-13 litre yaktıran gördüm de.. ben de şehir için de o rakamlarda yakıyorum, basarsam 15 litre yakıyor, basmazsam hatta az yaksın diye kasarsam 10..