0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
scholl s0 hic kullanan yok.cok agir asindirici 1000 15000 zımpara izini aliyormus.Onu far temizliginde kullanabilirsin.boyada katliam yapabilir.setin hemen hemen bir benzeri bende.bendeki makine einhel dandik makine.elim alissin diye.bendede scholl s3 s17 s30 scholl deri temizleyici koruyucu atas pneubell hizli cila, lastik parlatici ,est ,dls 150 sampuan vinet var.3dwash diye bir sampuanvar. ipa kil sonax pns ve bsd var.m600 tineer lake country 125 beyaz sari kirmizi ped var.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim hayırlı olsun .
İlke, E12 de Nasiol ZR53 vardı ne oldu ona? Etkisi gitmiş olamaz, olmamalı
Maşallah genç girişimciler çoğalıyor hayırlı olsun İlke
autentic wax'ın boncuklanma dayanım süresi çok kısa kir tutmama kısmıda öyle, en fazla 1 hafta - 10 gün gidiyor ben hiç memnun değilim tekrar fusso 12 alacağım. Senin kullanma şansın oldumu autentic i ? Tapatalk ile gönderildi.
hayırlı olsun ilke. yıkama eldiveni, lastik parlatıcı, kurulama bezi,plak2, davlumbaz için tsp ve yıkma mk. aldınmı tamamdır
bu seni kesmez paşam,senin, arabanın ciğerine kadar sökeceğin işleri yapmalısın...
Hayırlı olsun İlke her zamanki formundasın yine Çalışmalarının resimlerini ve başarılarını diliyorum
Vay be bize rakip çıkmış,İlkecan gelseydin egitim verirdik sorun degil.
Abi eğitim sadece İlke için mi ? Biz istesek sorun olur mu ?
Kolay gele İlke.
İlke hayırlı olsun harika malzemeler . Ben yapamasam da böyle bir çeyiz sizinkilere bakarak mutlu oluyorum
Ne demek lafı bile olmaz,