0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
14 te olur 15 te olur. mini stepne ile zaten 40 km hız sınırı var. bana kalırsa stepneye gerek yok. kaldırın depoya, lastik tamir kiti alın. illa ki stepnem olsun diyorsanız bi şe diyemicemm
aynı konu açılmıştı 2-3 kez, hepsine de ben aynı cevabı verdim, benimle aynı fikirde olanlar da var, farklı fikirde olanlar da var. lastik janttan ayrılacak derecede bir olay olduğunu varsayalım. düşünün şöyle bir, yolda gidiyorsunuz lastik gümledi, yarıldı, aracı kontrol edebilecek misiniz? Allah göstermesin yoldan çıkıp takla atma riski çok fazla. diyelimki araç yoldan çıkmadı ve kaza da olmadı, lastik janttan ayrıldı ve sürtmeye başladı, sürtünmenin etkisi ile , jant kırılır, ön takım kırılır, jant bijon disk yamulur, bijonlar kaynar, kırılır, stepne var elinizde ama ön takım cort. olasılıklar çok yani. diyelimki hiç bir şey olmadı ve stepneyi değiştirdiniz. bu kadar. ben böyle düşünüyorum. 14 , 15 , 16 fark etmez çünkü ince stepne aracı tamirciye götürebilmek için var, normal ölçüde bulsanız dahi araç dengesiz olacaktır, sürtünme farklı, yere basan yüzey farklı, direnç farklı, hepsine kabulsünüz de inç farkına mı kabul değilsiniz ? Allah kaza bela vermesin.
şimdi senin verdiğin örnek te de stepneye gerek yok. şehir içindesin, en nihayetinde arasın bir lastikçi gelir takar yapar. bi arkadaşını ararsın getirir bir lastik. yani ben hala aynı karardayım stepne bagajı kapattığı, yer kapladığı için gereksiz.
Runflat lastik öneren yok Runflat lastik takılabilir araca. Bu sefer stepne derdi olmaz
//www.youtube.com/watch?v=ssAsOzdXZdcArexons lastik onarım spreyiŞu ürün için ne dersiniz?..