Gönderen Konu: Auris active sky pack 1.6 Otomatik navigasyon yazılımı  (Okunma sayısı 1634 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 Öncelikle herkese hayırlı akşamlar,yaklaşık 1,5 hafta 2016 Auris satın aldım donanım olarakda active modelini seçtim aracımdan memnunum fakat aracımda touch sistemi olmasına rağmen navigasyon yok ve bu konu hakkında satıcı firma herhangi bir bilgi vermedi sanırım yazılım yüklemem gerekiyor ve bunun maliyeti bir hayli fazla sanırım serviste,bir diğer şikayetim ise ben orda gösterilen aracı satın aldım ufak cizikler vardı söyledim arabaya pasta yaptılar araba ile güneşe çıktığım zaman kaput dalga dalga gözüküyor ne yapmam gerekir rica etsem yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler mutlu akşamlar. 😊

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris active sky pack 1.6 Otomatik navigasyon yazılımı
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2016, 23:58:41 »
Navigasyon için sadece yazılım değil modül ,anten ve bütün bağlantılarını alıyorsunuz. Biraz komplike parçalar.
Yurtdışı fiyatı 600€ civarında. Kur, vergiler derken o fiyatlara geliyor. Tercih edip etmemek size bağlı. Aracımızda mevcut bu sistem, ben beğeniyorum. Güzel çalışıyor
İşlemi yapan kişi çok temiz pad kullanmamış ve hare giderici kullanmamış gibi geldi bana. Bence servis yerine işinin ehli ustalara teslim edin. Şehrinizi göremiyorum profilinizden, bu yüzden yer tavsiyesi yapamam ama servise giderseniz hare giderici kullanılması gerektiğini söyleyin derim. Ama resim paylaşma imkanınız varsa daha net tespit yapabiliriz
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2016, 00:03:26 »
 Kaan bey bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle,şuan nöbetteyim eve geçince resim atarım. Ben aracıma extra garanti uzattım toplamda 5 yıl garantim var bu uygulama sonucu garantim garanti dışı kalırmı sizce ? Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '15
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2016, 11:06:59 »
...ben orda gösterilen aracı satın aldım ufak cizikler vardı söyledim arabaya pasta yaptılar araba ile güneşe çıktığım zaman kaput dalga dalga gözüküyor ne yapmam gerekir rica etsem yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler mutlu akşamlar. 😊
teşhir aracı almışsınız sanırım ve kılcal çiziklerden dolayı attırdığınız pasta Kaan ın dediği gibi boyayı bozmuş.. görüntü rahatsız ediyorsa yapılacak şey Profesyonel Detailing yapan bir yerde boyayı uygun pad cila vs. düzeltebilirler. ve garantiyi fln bozacak birşey değil uygun ekipmanla garajınızda bile yapabilirsiniz..
ancak toyota servisin işi bilmediği belli tekrar götürüp bu olmadı diye diretmeyin iyice mahvetmesinler.
aracı teslimatta yapılan pasta işlemi muhtemelen servis kayıtlarına geçmemiştir bile. yani biz yapmadık bile diyebilirler.
extra garanti boya garantisini kapsamıyor diye biliryorum mekaniği kapsıyor..  Toyotada Boya garantisi 3yıl pas garantisi 12yıl diye biliyorum. Boya garantisi de şu şekilde servise kullanım kılavuzunda belirtilen sürelerde sürekli gidip pasta cila yaptırmanız gerekiyor ki boya sağlığı için çok da iyi olmayan birşey..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2016, 02:04:32 »
İstanbuldaysanız hare konusunda profesyonel biryere yönlendirebilirim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013 Auris Premium Multidrive S