Gönderen Konu: Ankara'da trafiğe kapalı sürücü eğitim alanı var mı?  (Okunma sayısı 26460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 27200
  • Model Yılı: '12
  • 13 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Herkese merhaba.

İnternet üzerinden detaylı bir araştırma yaptım ve tüm konular neredeyse en son 2013 yılına ait. Ankara'da ehliyeti olan ama hiç araba kullanmamış birine trafiğe çıkarmadan önce boş alanda bir kaç gün eğitim verebileceğim yer gerekiyor.

Eski bilgilere göre hipodrom denmiş mesela ama bildiğim kadarı ile artık giremiyorsunuz. Ya da Etlik Forum denmiş ama artık oralarda çok yoğun ve acemi sürücülerin eğitim alanı.

Ankara'da ücretli ya da ücretsiz bir sürücü eğitim alanı ya da boş yer var mıdır?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara'da trafiğe kapalı sürücü eğitim alanı var mı?
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2016, 15:00:33 »
fuar olmadıği  günler atatürk kültür merkezi,  ovacık oto pazarı cıvarı uygun olabilir.
toyota: Ben yanından geçerim sen kendinden geçersin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2016, 18:13:12 »
Abi Yaşamkent'e gelin burada trafik baya seyrek yerine göre dar yerine göre geniş yollar var. Tam bir şehiriçi pratik alanı gibi bişey. Trafik ana caddelerde biraz yoğundur ama özellikle yeni atabilge sitesi tarafları trafik baya seyrektir. Polis çok nadir dolaşır. Buraya gelin gönlünüz gibi çalışın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2016, 19:25:15 »
En güzeli çalıştıracağınız kişinin öğrendikten sonra kullanacağı güzergahta gece kullandırmak olur bence. Ehliyet de olduğuna göre sıkıntı çıkmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 27200
  • Model Yılı: '12
  • 13 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 27, 2016, 14:06:23 »
Biraz Ovacık (Etlik Forum) tarafında kullandırdım. Daha sonra Batıkent - Çakırlar - 2209 Cad. ile çevre yoluna çıkan yerde İlayda Rose Garden diye bir cafe var. Onun önündeki yola gittik. Zaten sürücü adaylarının çalıştığı bir yer. Gayet iyiydi. Kavşak. düz yol, göbek he rşey var. Ovacık tarafı tehlikeli. Hem trafik var hem de yok kenarlarında kenara çeken bir süre insan.