0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Diyarbakır emniyet müdürlüğünde koskoca 13 yılım geçti. Diyarbakır çok güzel tarihi bir şehir. Çıkan olaylar her ne kadar memleketin adını batırsa da Diyarbakır gerçekten güzel bir şehir. Polis evinde berber ahçı terzi olarak hala abilerimiz mevcut. Gittiğinde selamlarımı iletirsen hem sevinirim hem de sana her konuda yardımcı olurlar kardeşim. Gitmeden bir çay içelim, iki lafın belini kıralım Mehmet
Ben hiç gitmedim amcamın oğlu ve 2 arkadaşım orda polis çok güzel bi şehir diyorlar.
SN.MEHMET AKIN, atama yeriniz DİYARBAKIR. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Mehmet kardeşim Allah senin ve tüm güvenlik kuvvetlerinin yardımcısı olsun selametle
Polis ve cok guzel diyorlar... Ilginc . polisler son 9 aydir haftalik 72 saat calisiyorlar. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli olsun 6 yildir diyarbakirdayim yardimci ilabilecegim bir konu olursa irtibat kurabilirsin...LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Hayırlısıyla sağsalim bitirirsin inşallah abi. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elden. Allah yardımcın olsun.
Şehir Merkezi olarak evvel zaman için güzel diyorlardı ama sanırsam şuan için pek bi geçerliliği yok. Çalılma şartlarını da artık gidince alışacağız. İstanbulda da 6 + 1 mesai saati kavramsız çalışıp 6. günü akşamı 12 /12 ye dönüp hafta izni kullanmadan çalıştığımdan alışmam pek zor olmayacak sanırsam [emoji23] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Insallah memnun kalirsin. Calisma sartlari kotu ama gruptaki torpilli yer diyebilirim. 3 yil hakkari veya sirnakta kalmaktansa 4 yil diyarbakir cok daha iyi.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abi. Bilgine dayanarak sanırsam aynı işi yaptığımızı sanıyorum. İpga vermiştim ama kabul olmadı. Dediğin gibi son tercih olarak Şırnak Hakkari Diyarbakır zorunlu son tercih arasında en mantıklısıydı. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahu teala yar ve yardımcınız olsun Mehmedim Gezip gördüğün senin olsun yediğini içtiğini anlat, misss misss iyi düşün iyi olsun. Allaha emanet olun her daim