0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer yemiş iseniz 1-2 hafta içinde elinizde olur merak etmeyin.
aynı şekilde bende nisan ayında bir pazar günü radara girdim diye şüphelenmiştim. salı günü e-devlet üzerinden cezayı gördüm. birde emniyet.gov.tr de de ceza sorgulama bölümü var oradan da takip edebilirsin..
bende internet vergi dairesinde gözükmedi bile. bende şüphelendiğim için e-devlet üzerinden takip ediyordum, 2 gün sonra orda gördüm, aynı şekilde emniyetin sitesinde de ceza sisteme işlenmişti. fakat ceza adresime 3 hafta sonra geldi....
Bence girmişsinizdir. Radar eğer arabanın içinde memurların olduğu ise durup hemen sorsaydınız. Kesin olurdu
https://www.turkiye.gov.tr den sorguladığımda Tc No/Vergi no ile Kayıtlı Bir Firma Bulunmamaktadır. demektedir. sebebi nedir acaba ?
araç üzerinize değil mi. e-devletten sadece adınıza kayıtlı araç plakasına yazılan cezaları görebilirsiniz.
babamın üstüne kayıtlı ve babamın haberi olmadan şehir dışına çıkış yaptım
benim öyle kaç tane suphelerim var insallah gelmezler yoksa patir patir bi gelirlerse babam oyar valla insallah girmemişsinizdir GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı duyguları paylaşan biriyle karşılaşmak hoşuma gitti babamın e-devlet şifresini sıfırladım ve giriş yaptımSon bir yıl içerisinde adınıza kayıtlı araç plakasına yazılan herhangi bir ceza bulunamadı. diyor
belirttiğim gibi bende 2 gün sonra sistemde gözükmüştü. e-devletten takip edersiniz. inşallah ceza yememişsinizdir...
dostlar dün radarı görmeden önce yüksek hızdaydım aramızda iki üç araba boyu vardı 100 e düştüm acaba ceza yemişmiyimdir.ps://www.turkiye.gov.tr den sorguluyorum Tc No/Vergi no ile Kayıtlı Bir Firma Bulunmamaktadır. diyor.ama ruhsata fian baktım vergi no: diyor tc kimlik yazıyor böyle yazıyor.nereden öğrenebilirim sadece internetten ama ? !peki kaç gün içersinde gözükür internette