0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Gaziantep servisi aradım onlar dedi araba eski arabalar gibi tel yok switch var dediler araba yeni biraz açılsın araba yeni olduğu için switch tam algılamiyor eğer devam ederse yol yardımı arayın biz gelir bakarız yada çekiçi göndeririz dediler başka kimsede olmadı mı böyle birşey
Sizin servis çok zekiymiş. Yol yardım çekici bedavaya mı gelecek ?
Yol vardım ve çekici ilk 1 yıl ücretsiz sıfır araç olduğu için araç daha 5 ay lik olduğu için yol yardım ve çekici ücretsiz bunu yeni araç alan herkeze evraklarıni veriyorlar
Arkadaslar 1,33 life modellerin vites sorunuyla ilgili daha onceki konuları okudum bu konuyu da okudum ama benim araba 18.000 km de hala viteste 1 den 2 ye gecerken tak tuk ses var. Yani 2-4-6 tak tuk 1-3-5 takır tukur ses var. Geri viteste super ama hic sıkıntı yok . Var mı konuyla ilgili fikri olan. Tecrubelerinizi paylasırsanız cok memnun olurum.Herkese ıyı gunler dılıyorum.
Evet bende de var aynı durum benimde araç 970 kmde halen 1. den 2 ye geçerken tok bir ses geliyor. Naptınız sorunu araştırabildiniz mi ,?
benim aracım 2015 25 ağustos trafiğe çıkışlı şuan 9800 km de ilk aldığımız zamanlar bire takarken ikinci kez yenilemek zorunda kalıyordum birde geri vitese ilk zamanlar cok yapıyordu sonra dreksiyonu çevirirken sürtünme sesi sonradan dreksiyon kesildi ve vites sorunu da.
6500 km deyim. 2016 1.33 corolla hala 1 den 2 ye gecerken o "lıkırtı" geliyor. Viteste bir guvensizlik ve zayıflık hissiyle beraber. Beyaz guvercinin suyu gitgide ısınıyor 😑SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13800 km deyim sabah ilk çalıştırmada 1den 2ye atınca ses geliyor sonra gelmiyor 10000km bakımında söylemiştim herhangi bi sorun yok dediler benimde canımı sıkıyor