0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaklaşık 7 8 aydır kartal gözü ledi ayak ucu aydınlatmasında kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı. Denenebilir bence yapıp kullananlarda görmüştüm.Elektriği kontaktan alabilirseniz oradan alın yoksa parklardan alabilirsiniz.
Parklardan alınmamalı, kontaktan alınabilir. Adı üstünde gündüz ledi, geceleri yanmayacak.
Selamın Aleyküm arkadaşlar, 2015 model 1.33 life sahibiyim, aracımdaki sis farı kapaklarındaki kanallara gündüz farı uygulaması yapmak istiyorum, kartal gözü led farlar bunun için ideal görünüyor, kanal genişliği tam led lambaların genişliği kadar. Bu konuda bir kaç sorum var, öncelike bu uygulama aracın elektirik donanımı açısından bir sorun teşkil eder mi, ikinci olarak ledler için gücü nereden almalıyım. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farlar ile beraber yandigi zaman muayeden geçmiyor sonradan takılan gündüz farları
Değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim, ürünün dayanım problemi ve muayene gibi engeller düşünüldüğünde uğraşmamak en iyisi gibi duruyor. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi