0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağ yakan Auris haberini dün Show TV de görmüştüm. Bugünde özet gibi geçtiler hemen kayda aldım bende. Sözde yeni kasalarda sorun çözülmüştü. Demekki çözülmemiş. //www.youtube.com/watch?v=5tCbbZsqKww
Peki bu auris teki motor hangi motor? Motor kodu ne?
Toyota dizel yag yakiyorda diger markalar hic mi yakmiyor?? Sent from my SM-G900H using Tapatalk
Yeni eski bilmem ama d4d euro5 kullanıcısı olarak şunu söyleyim. Eğer motor sorunsuz olsa uzun yolda dpf zırt pırt dolmaz. Zira sair marka dizel aracı olan arkadaş/akraba ile binlerce km yol yaptım hiç birisi 100- 150 kmde dpf temizliği yapmadı. Bende ise yağ yeni iken 200 km civarı yapılan temizlik 6 7 bin km sonra 50-60 km lere düşüyor. Az dahi olsa yağ yakıyor ve buda dpf yi tıkıyor. Dpf doldukça temizlik yapmaya çalışıyor ama tam esnada 5 6 km rampa iniş denk geliyor ve haliyle gaza basmayinca mazot yağa karışıyor. Vel hasılı kelam iyi hoş marka toyota ama gitsin hibrit yapsın fakat dizel yapmasın.
10 - 20 - 50 - 100 diye nitelemek yanlis olur. Toyota bike bunu kabul edip geri cagirma kampanyasi yapmisken bizim yag yakmiyor sorunsuz dememiz ne kadar dogru. Ayni zaman da gozlemledigim kadariyla direksiyondan gelen ses de neredeyse her midelinde var toyotanin. Bunlar birer ornek. Sinek ufakta olsa mide bulandirir. Dsg sanziman da bana gore % 90 kullanici hatasi ariza yapmasi. Bunu sadece vw icin soylemiyorum. Butun cift kavrama sanzimanli araclar icin soyluyorum.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi