Gönderen Konu: KOLLUĞUN YERİ  (Okunma sayısı 1424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Teşekkürlerimi iletirim...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür etti
KOLLUĞUN YERİ
« : Haziran 19, 2016, 20:07:43 »
Toyota Corolla Advance MDS 2016'nın, daha ileri ve gelişmiş üretim yapması, kullanıcıların kullanım sonrası edinecekleri tecrübeler sonrasıdır.Sanırım bu forumu takip edip bu kıymetli bilgileri elde eden kimseler vardır.Şimdi aksaklık veya iyi olmayan bir hususu belirtmek isterim.Ön koltuk şöför kol dayama geriye bir parça daha gitmeli ki, ikinci içme gözünden içecek rahat bir şekilde alınabilsin,çok lüzumsuz gibi gelebilir ama bence basit ve yapılması kolay bir işlem.
2-Tampon için kullanılan malzemelerin bir wosvogen  veya honda ya yakın hatta onları geçen kalitede olması gerekir.Çok zayıf ve kalitesiz. Toyota'ya hiç yakışmıyor.
3-Ses izalasyonuna çok fazla önem verilmeli.
Benim 4 ayda gördüğüm eksiklikler şimdilik bunlar.Kullandıkça gördüğüm eksiklikleri burada belirtmeye devam edeceğim.Herkese sağlıklı yaşam dileklerimle.
ENDER GİRAY

Toyota Club Türkiye

KOLLUĞUN YERİ
« : Haziran 19, 2016, 20:07:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: KOLLUĞUN YERİ
« Yanıtla #1 : Haziran 19, 2016, 20:34:55 »
Kol dayama tamamen kişisel ayarlamaya bağlı, vücut yapısına bağlı. Katılmıyorum sizin dediğinize
Ses izolasyonu daha iyi olabilirdi ama Japonlar böyle yapmışlar
Daha birşey görmemişsiniz o zaman ;)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2016, 17:20:54 »
Madem eksiklerden bahsediyoruz bende yazayım
1 ) Aracın bazı aksamlar 10 günde oynamaya başladı. sağ aynadan sürekli ses geliyor ve darbe gibi bir durumu söz konusu değil. ön konsolun sol tarafındada aynı tıkırtı mevcut
2) aracın virajlarda yol tutuşu vasat. hemen arkası açılmaya başlıyor

3)atmosferik motor devir alana kadar magandalar tarafından tacize uğruyorsunuz. bendeki 1.33 motor 1.6 belki yaşamıyordur

4)klima panelleri tam sürücüye üflicek şekilde tam ayarlanmıyor sanırım makyajlı kasada bu yüzden o ızgaralar değişmiş

5) torpidonun altından engebeli yollarda cızırtı geliyor yüksek hızlarda aynı yerden uğultu geliyor . buda makyajlı kasada torpido altına eklenen yalıtım malzemesini açıklıyor

6) haporlerler tek kelimeyle berbat. 2009 puntomda bile daha iyiydi . bas ve tizden eser yok en dandik markayı takmışlar.

7) c sınıfı bir araç ve park sensörü taktırmadan aracı parketmek zülüm. çoğu sedanda yok biliyorum ama arka camda silecek olmaması araca binmeden önce camsil çekçek istiyor. octavia gibi silecek konabilirdi     

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 27, 2016, 11:19:21 »
Şu konuları gördükce daha kavuşamadığım aracımdan soğuyorum  |-\
2016 Makyajlı Kasa Corolla Premium 1,6 Valvematic Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 10100
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 27, 2016, 12:37:44 »
Evet yazilanlara tamamen katilmakla beraber birde vites-vites geçişleri hakkinda ki olumsuzluklarida unutmamak gerekir. Kronik bi ariza degil ama çevremdeki çoğu corollada bu durum mevcut. Araç ilk çalistitmadan sonra geri vitese gecmekte zorlaniyor, ve geçişlerde sürtmelerede yaşaniyor. Servisinde bu konuda pek bi çözüm ürettiğini dusunmuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 27, 2016, 15:40:05 »
Son kasa Corolla için yeni efsane doguyor deniyordu ama konulardan gördüğüm okuduğum kadarı ile epeyce şikayetçi millet . Bizde dayımı ısrarla Toyota sahibi yaptık fakat oda motor performansından ve bazı konulardan memnun değil bizi üzülmesin diye iyi yiğenim yeter falan diyor ama  anladığım kadarı ile çokta memnun değil .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "