0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 Dizel Otomatik aracım 150.000 km'de. Kalkışta biraz titreme var ve gaza fazla yüklendiğimde örneğin 3 den 4 e geçerken baskı balata hafif yarım saniye kadar kaçırıyormuş gibi hissediyorum. Baskı balata hiç değişmedi. Acaba bitesiye kadar devam mı etmeliyim yoksa artık değiştirmem gerekir mi?
Ümit Bey hadi müjdeli haberi verin, 1.5 motorlarda bu sorunun feriştahı oluyor deyin. Hazırım
Merak etmeyin sizin araç MMT değil cvt şanzıman sizde baskı balata yok Sizin aracında şanzıman yönünden sıkıntı çıkaracak noktası cvt kayışı 200 bin km civarında kontrol edilmesi veya değişmesi öneriliyor ama servislere bu sorunla veya arıza ile başvuran kullanıcı daha olmadı en azından ben duymadım ama bu konuda en doğru cevap ufuk bey den gelebilir.
MM-T sisteminde sorunu ne kadar ertelerseniz çıkacak masraf doğru orantılı yükseliyor, debriyaj seti değişimi, aktüatör kontrolü/bakımı yaptırmanızı tavsiye ederim, bu işlemlerin techstream olan ehil bir serviste yapılması ve doğru ürünlerin kullanılması da önemli.Cevabınız için öncelikle teşekkürler. Peki doğru parça için önerileriniz nedir. Hangi marka ve ürünler?