Gönderen Konu: Ortalama tüketimi göremiyorum makyajlı auris  (Okunma sayısı 1382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
Ortalama tüketimi göremiyorum makyajlı auris
« : Haziran 06, 2016, 15:57:27 »
Herkese hayırlı ramazanlar ve selamlar arkadaşlar. 3 gün önce yeni auris aldım advance multi s skypack. kullanıcı kılavuzunu okumama rağmen ortalama tüketimi görüntülüyemedim bir türlü. Aracı çalıştırıp yol alıp varış yerine ulaştığımda o yolculuğumun ortalamasını görebiliyorum. Yol bilgisayarının her yetine girip çıktım ama bulamadım. Bir de merak ettiğim camlar açık kaldığında arabadan inince kumandadan veya başka şekilde camları kapatamıyor muyuz? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Toyota Club Türkiye

Ortalama tüketimi göremiyorum makyajlı auris
« : Haziran 06, 2016, 15:57:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Ortalama tüketimi göremiyorum makyajlı auris
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2016, 16:02:45 »
Ortalama tüketimi, gösterge panelinde ve touch ekranda görüntüleyebilirsiniz.  Direksiyondaki disp tuşunu kullanabilirsiniz.  Toch ekranda ise çubuklu bir gösterim var, makyajlıda farklı mı bilmiyorum. Camları oto kapatamazsınız modül takmanız lazım.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
Ynt: Ortalama tüketimi göremiyorum makyajlı auris
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2016, 16:05:27 »
Değiştiriyorum ortalama hız ne kadar yol gideceği herşeyi görüyorum ama toplam ortalama tüketimi görüntüleyemedim bi türlü. Touch ekranda ise yaptığım en iyi son tüketimleri görüntüleyebiliyorum. Karıştıra karıştıra bulcaz inşallah