Gönderen Konu: Toyota Auris Otomatik Cam Kapama Modülü Uygulaması (2013 Active) - Videolu  (Okunma sayısı 3060 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Emre A. Bayar
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '15
  • 330 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar,

Kendi aracıma (Corolla) yaptığım otomatik cam kapama modülünden sonra arkadaşımda kendi 2013 model Auris aracı için yapmamızı isteyince, yaklaşık 1,5 ay önce aliexpres'den       http://www.aliexpress.com/item/Power-window-closer-module-for-TOYOTA-AURIS-2013-DC12V-Voltage-automatic-close-car-windows-Free-fast/32220195303.html      link'den sipariş ettiğim otomatik cam kapama modülü yaklaşık 1 ay önce elimize ulaşmıştı.

İş güç fırsatlar vs derken Auris'e bu hafta sonu taktım ve böyle bir uygulama takma fikri olanlar ve nasıl yapılacağına dair bilgi edinmek isteyenler için ise video altında detaylı uygulamasını kayıt altına aldım.

Ve siz değerli Auris sahipleri ile paylaşmak istedim. Yapacak arkadaşlar var ise kolay gelsin, başarılar dilerim..

Uygulamaya Ait Video: https://www.youtube.com/watch?v=EptmhP7eCtQ

Saygılarımla..
Emre

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
emegınıze saglık guzel bı calısma olmus ama aynı konuyu 2 kere acmıssınız.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=74179.0;topicseen
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Emre A. Bayar
İki farkli uygulama yapmıştım.
Ayni yazilari kopyalayip (biraz usendigimden tekrar yazmaktan :) ) cam yerine ayna yazdim copy paste yaparak, bu şaşırttı sizi galiba.
Bu konudaki uygulamam otomatik cam kapama iken linkini attiginiz otomatik ayna kapama.
Saygilarimla.
Emre

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
hakkatten oyleymıs. yaslandık artık baksana aradakı tek cam ve ayna kelımesını secemedık :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Emre A. Bayar
hakkatten oyleymıs. yaslandık artık baksana aradakı tek cam ve ayna kelımesını secemedık :D

Aslında üşengeçlik yapmayıp farklı yazarak konuları açsaydım karıştırılmazdı, kopyala cam yerine ayna yaz tamamdır diye kolaya kaçtım  :D
Emre

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
güzel paylaşım gerçekten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar,

Kendi aracıma (Corolla) yaptığım otomatik cam kapama modülünden sonra arkadaşımda kendi 2013 model Auris aracı için yapmamızı isteyince, yaklaşık 1,5 ay önce aliexpres'den       http://www.aliexpress.com/item/Power-window-closer-module-for-TOYOTA-AURIS-2013-DC12V-Voltage-automatic-close-car-windows-Free-fast/32220195303.html      link'den sipariş ettiğim otomatik cam kapama modülü yaklaşık 1 ay önce elimize ulaşmıştı.

İş güç fırsatlar vs derken Auris'e bu hafta sonu taktım ve böyle bir uygulama takma fikri olanlar ve nasıl yapılacağına dair bilgi edinmek isteyenler için ise video altında detaylı uygulamasını kayıt altına aldım.

Ve siz değerli Auris sahipleri ile paylaşmak istedim. Yapacak arkadaşlar var ise kolay gelsin, başarılar dilerim..

Uygulamaya Ait Video: https://www.youtube.com/watch?v=EptmhP7eCtQ

Saygılarımla..

verso için aliexpressden aradım ama bulamadım, universal kullanılan modüller var, uygun olur mu acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Emre A. Bayar
verso için aliexpressden aradım ama bulamadım, universal kullanılan modüller var, uygun olur mu acaba?

Universal olan urunleride kullanabilirsiniz ama araciniza uyumlu soket yapısıyla gelmeyeceği için kesme biçme işlemi ile gerceklestirebilirsiniz.
Normalde tum moduller ayni mantikla çalışıyor biri kesme bicmeli iken digeri direk soketi soketine uyumlu hazırlanmış olmasi.
Emre

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Universal olan urunleride kullanabilirsiniz ama araciniza uyumlu soket yapısıyla gelmeyeceği için kesme biçme işlemi ile gerceklestirebilirsiniz.
Normalde tum moduller ayni mantikla çalışıyor biri kesme bicmeli iken digeri direk soketi soketine uyumlu hazırlanmış olmasi.

alırken neye dikkat etmeliyim? örneğin 4 camı sırayla mı kaldırsın yoksa aynı anda mı veya kapıları kilitleme tuşuna bir kere basınca mı kapatsın yoksa 2 kere mi? yoksa fark etmez mi?

aracta 4 cam otomatik,alarm yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Emre A. Bayar
alırken neye dikkat etmeliyim? örneğin 4 camı sırayla mı kaldırsın yoksa aynı anda mı veya kapıları kilitleme tuşuna bir kere basınca mı kapatsın yoksa 2 kere mi? yoksa fark etmez mi?

aracta 4 cam otomatik,alarm yok.

Genelde piyasada olanlar; tek kilitleme tuşuna bastığında camları tek tek kapayan modüller dir.

Tamamen sizin tercihinize bağlı ama demin dediğim gibi piyasadakiler böyle.

Ama bana sorarsanız, tek kilitlemede olan (nasilsa camlarin kapanmasini istemiyorsan bir kere daha basinca duruyor) ve camları aynı anda kapayan bir modül bulabilirsen daha iyi.

Iyi arastirmak gerek.
Emre