0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis hangi motor ve hangi donanım olursa olsun 2018 de üretimi bitiyor yeni bir D segment araç getirecek toyota.Aracı satmak isteseniz ciddi zarar edebilirsiniz.Verdiği güven hissi ve yol tutuş kıyaslanabilecek çok az araba var.İkinci el düşük km de hem T27 kasa yada makyajlı kasa var zaten sitelerde.Corolla makyaj ile bence daha yakışıklı oldu.ikinci eli çok kuvvetli.Benzinli motor avensis ile aynı zaten.Ancak ben bu paralara çıkıyorsam tercihim Avensis olurdu.
2016 Model Avensis-advance- mi Makyajlı kasa Premium Corolla mıArkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Makyajlı kasa corolla Avensis den daha donanımlı fakat biri Avensis biri corolla siz olsanız tercihiniz ve sebepleriniz ne olurdu fiyat olarak hemen hemen aynılar. Yeni konu açtım ama farklı bir yerde olması gerekiyorsa taşınabilir.
Oğuzhan bey size tavsiyem Avensis alacak olsanız bile bizim kasanın ikinci elde çok temiz ve az kullanılmış ilanları var.2012-2015 arası ilanlara bir hayli var zaten sahibinden.com üzerinde.eğer yeni makyajlanan Avensis alırsanız zararınız fazla olur gibime geliyor.ancak kısa vadede satmayı düşünmüyorum gibi bir fikriniz varsa düşünebilirsiniz.
Bekir bey önerileriniz için teşekkür ediyorum, nasip olursa sıfır araç almayı düşünüyorum, alınca da inşallah 8-10 sene satmayı düşünmüyorum. Fakat Avensis yakıt tüketimi olarak ve donanım olarak makyajlı kasa corolla dan daha vasat fakat D sınıfı araç olmanın bir konforu ve güveni var, ayrıca corolla için o paralara çıktıktan sonra baz modeli ile 30-35 bin lira fark olan bir araç olacak ama dıştan çokta fark edilecek bir araç olmayacak. Kafam biraz karıştı açıkçası, max. 80.000 TL civarı başka lpg li araç varsa onların da tavsiyesini alabilirim.Sent from my iPhone using Tapatalk
2011 2012 Rav4 neden bakmiyorsunuz.Yada Honda accord.Sıfır 80 binlira civarina suan en uygun benzinli tüplü d sınıfı avensis advance.2.elde cok uygun guzel araclar var.Ikinci elde dizel corolla da var o fiyatlaraLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer sıfır düşünüyorsaniz Avensis almayın derim. Çünkü çok değer kaybettiriyor. Internette bir sürü bir yaşını geçmemiş Avensis var. Corolla alacaksınız premium donanım alın derim çünkü Advance kırpılmış gelecek. Son olarak sırf lpg uyumlu olduğu için o kadar para vermeyin. Bu sınıfın (D) lideri kim ne derse desin Passat. Alın bir yaşında 1.4 tsi Comfortline keyfinize bakın. Senede 10 bin km için lpg çokta elzem değil. Kendimde 2013 Avensis kullanıyorum. Şu an 80-100 bin tl bandında araba alacak olsam ne Corolla ne de Avensis'in yüzüne bakmam. Kolay gelsin.