0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok iyi yapmışsın, hem sağlığa hem tasarrufa beraber pedal çevirmek güzel olur.
Selam arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce bir şehir içi bisikleti aldım. Uzun zamandır böyle bir isteğim vardı. Sonunda yaptım. Hemen hemen her gün bindim ve binmeye devam ediyorum. Şu anda 129 km yol yaptım. Belli bir kondüsyon edindikten ve gerekli malzemeleri aldıktan sonra yaşadığım şehir dışına çıkmak istiyorum. İçinizden bu spor ile uğraşan varsa buradan ara sıra paslaşabiliriz.
çok iyi yapmışsınız. bende düşünüyorum bisiklet almayı. henüz karar veremedim. nasıl bir şey alacagima.
Bisiklete binmeye fırsatım olmuyor pek. Senelik izindeyim ilkokul 5. Sınıfı bitirdiğimde alınan Bmx colorado bisikletimi uzun zaman sonra topladım.Direksiyonda paslı yerleri zımpara ile temizledim jantlarıda prlatmak gerekiyor frenleri tamir edip rulmanlarıda değiştirdim bunun keyfini ötekiler vermiyor
Ben de bisiklet almayı planlıyorum aklımda Mosso Legarde almak var sizin önerebileceğiniz başka bir marka var mı ? Bir de aracıma bisiklet tutucu almayı planlıyorum aracında bisiklet tutucuyu kullanan arkadaş var mı?