Gönderen Konu: 53883 model teyp kaç wata kadar destekler?  (Okunma sayısı 1406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 2615
  • Model Yılı: '15
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
53883 model teyp kaç wata kadar destekler?
« : Haziran 01, 2016, 21:34:47 »
2015 model corolla life paket aracımın orjinal 53883 kodlu teybi hakkında;
1 - Kaç wata kadar destekler.
2- Anfi ve wofer kullanmadan ses kalitesini bozulmadan nasıl yükseltebilirim? Mümkün mü?
3- Ön kapı hopölerlerini değiştirmek zahmetli bir iş mi? Ölçüleri kaç?
4. Arka hopörlerleri kaç wat yapmalıyım, sanırım oval ama ölçüleri kaç?

Konuyla ilgili çok fazla bilgim yok, müzik dinlemeyi çok seviyorum, lütfen konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler
coralla 1,33 life

Toyota Club Türkiye

53883 model teyp kaç wata kadar destekler?
« : Haziran 01, 2016, 21:34:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
Ynt: 53883 model teyp kaç wata kadar destekler?
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2016, 10:37:25 »
dostum Corolla Life için önler 13cm arkalar 6x9 oval hop. kullanılıyor.
şu linktekilerden herhangi biri olur. 200tl nin altındakiler amfisiz de sürülür amfi alırsanız da sürülür.
http://www.hepsiburada.com/pioneer/hoparlorler-c-26090?siralama=artanfiyat
ses kalitesi zaten toyotanın kıytırık hop. değiştirince bir nebze yükselecektir. onun dışında üzerindeki cihaz da piyasadan alıp kullanacağın birçok teyp vs. de çok daha iyi bir ses kalitesi sunmayacaktır sana ki, sen ses kalitesi derken cd ye çekip koyduğun mp3 lerden bahsediyorsundur.. konu uzayacak geçelim bu soruyu..
derdiniz yüksek ses ise amfi olmadan olmaz..
ön kapı hop değişmek kolay esas arka kısım zor corolla da.. arka kapı yan döşeme sökülüyor arka cam yan döşemeler koltuğu yatırıp arka pandizot sökülüyor vs. vs...
bu da videosu..
https://youtu.be/-skm7wmArTc

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2016, 14:28:01 »
dostum Corolla Life için önler 13cm arkalar 6x9 oval hop. kullanılıyor.
şu linktekilerden herhangi biri olur. 200tl nin altındakiler amfisiz de sürülür amfi alırsanız da sürülür.
http://www.hepsiburada.com/pioneer/hoparlorler-c-26090?siralama=artanfiyat
ses kalitesi zaten toyotanın kıytırık hop. değiştirince bir nebze yükselecektir. onun dışında üzerindeki cihaz da piyasadan alıp kullanacağın birçok teyp vs. de çok daha iyi bir ses kalitesi sunmayacaktır sana ki, sen ses kalitesi derken cd ye çekip koyduğun mp3 lerden bahsediyorsundur.. konu uzayacak geçelim bu soruyu..
derdiniz yüksek ses ise amfi olmadan olmaz..
ön kapı hop değişmek kolay esas arka kısım zor corolla da.. arka kapı yan döşeme sökülüyor arka cam yan döşemeler koltuğu yatırıp arka pandizot sökülüyor vs. vs...
bu da videosu..
https://youtu.be/-skm7wmArTc

Kardeşim ayrıntılı bilgiler icin çok teşekkür ederim. Bu iş bayağı zahmetli bi iş gibi görünüyo. Bu ses olayı takıntı olmaya başladı bende. Nasıl bir sistemi nerden kursam bunu araştırıyorum. Yazı bu sistemle geçirmek istemiyorum. 😔
coralla 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2016, 16:46:03 »
3 takım mıd bass 1 tane de amfı orjınal teybe baglamak ıcın cevırıcı vs. derken sıze bın tlyı bulur. aracın garantısını etkıler ornegın elektrıksel bı arıza cıktıgında hoparlorler degısmıs anfı takılmıs elektrık kısmına mudahele edılmıs vs. dıye alakası olmayan seylerı bıle garantıye sokmazlar.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2016, 22:20:37 »
3 takım mıd bass 1 tane de amfı orjınal teybe baglamak ıcın cevırıcı vs. derken sıze bın tlyı bulur. aracın garantısını etkıler ornegın elektrıksel bı arıza cıktıgında hoparlorler degısmıs anfı takılmıs elektrık kısmına mudahele edılmıs vs. dıye alakası olmayan seylerı bıle garantıye sokmazlar.

Bu iş sandığımdan daha teferruatlıymış, bugün bi kaç yerle görüştüm. Önerdikleri markaları internetten araştırdım önerileri arasında pek tutulmayan parçalar var. Toplama bilgisayar gibi bişi  :rofl:

Şöyle al bunu arabana kur diye bi sistem bulamadım, sony iyidir diye biliodum, pioner ve alpine daha tutuluyo gibi, bilemedim, aklım karıştı gitti... Şu an supla beraber 750ye falan geliyo ama birde istediğim gibi bişi olmaz arabayı boşa kurcalatmış olurum diye tereddütteyim... Cahillik zor iş velhasılkelamm.

Ustaya diyorum hangi parçaları kullanıcaz, yazalım, yazmaya gerek yok şunarı takıcaz deyip kestiriyo, bilemedim ki...
coralla 1,33 life