0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burada bir yalnış var anlatımda paypal sadece kendi üzerinden para transferini (kişiler arasında) Türkiye için kapattı, çünkü BDDK dan lisans alamadı, bunun dışındaki internet üzerinden mal ve ürün satın alma işlemleri devam ediyor değişen bir şey yok
paypal üzerinden vergi kaçırma durumları var. olması gerekende buydu. farklı platformlarda yorumları okuyorum sabahtan beri yok battık yok çıktık işte kriz çıkacak ülke ekonomisi nereye gidiyor şöyle olacak böyle olacak garip garip yorumlar gelmiş kıymetli halkımızdan. atla deve değil ki. biri gider biri gelir elbet. devlet önlemini tabi ki de alacak. almaması garip olmalı. çok ilginç bir anlayış yapımız var.
Alper durum vahim bir hal aldı desene Aliexpres'ten alışverişlerde mi sıkıntılı olacak?
Mutlu yönlendirme için teşekkürler Yalnız beyler paypal türkiye kapanıyor, daha önce paypal türkiye diye birşey yoktu, 15 yıl öncede ben paypal ile alışveriş yapıyordum, ozamanlarda paypal TR diye birşey yoktu , kullandığınız kartlar vısa ve master card yani uluslar arası geçerliliği olan kartlar, ben parayı ister paypala yollarım ister ahmete ister çinli birine ister afrikalıya kimse karışamaz, paypalda sonuçta yurtdışında biri gibi düşünün.
Defalarca kullandığı Bolu Dağı Tüneli'nden geçiş ücreti alındığını bilmeyen canım Ülkemin Kıymetli Vatandaşlarını sevgi ve saygı ile selamlıyorum... Kim neyi neden önemsesin ki, böyle gelmiş böyle gidecek.