0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar hepinize merhaba,20016 model 1,6 aktive multidrive S auris aldım.araç hakkında bikaç sorum olucakyanıtlarsanız çok sevinirim,saygılar.1-düşük hızlarda frene basınca gürültü gibi değişik bir ses yapıyo(servisi aradım bi malzeme varmıs toyota onu kullanıyomus belli süre sonra geçer dedi)2-geri geri gelirken direksiyondan böyle kılcal sesler geliyo,çok ufak.3-yokuş kalkış sistemi için araç durunca fren sert basın 3 saniye sonra bip sesi gelicek o an devreye girerdediler,yaptım ama öyle bir ses duyamadım.4-hız sabitleyici için,bir kere basın 3saniye aşağıya dogru tutub bip sesi gelince devreye girer dediler yaptımses felan gelmedi ama mesala 90a sabitledim böyle yolun duruma göre 86-93 arası oynuyor.ilk toyotam,fazla pipiriklide olabilirim belki bunlar pek ciddi şeyler değil ama başına gelen arkadas yardımcı olursa çok sevirinirim,ona göre servise gidicem.
detaylı açıklamanız için çok tesekkürler hocam,-geri gelirken anlamadım bende cız gibi böyle kılcal çok hafif bi ses sadece geri manevralarda yaptı.-yokuş kalkış sistemide dediğiniz gibi deniycem ama öyle aşırı basmadan tatlı bi rampa kaldım çok basmamarağmen 2saniye kadar kaydırmadı.frene aşırı basınca kaydırmama süresimi uzuyo acaba yada benim yaptığım;araç tam otomatik diye kaydırmaması olabilir mi ?Mesaj Birleştirildi: Mayıs 31, 2016, 11:54:59up up up
2012 Model mmt dizellerde de var mı bu özellik. Geçen gün denedim ama olmadı ?
Merhaba ,Yeni başlık açmamak için buraya yazıyıyım dedim. Benim dikiz aynası titreme yapıyor arkaya bakarken sorun oluyor. . Bunu kesmenin bir yolu var mı ?