0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adaptörü değil, uydu alıcının güç girişine girecek kabloları.
Hmm direkt aküden uydu alıcıya bağlantı yapacağım yani. Ama akü atıyorum 72a bu cihaz 1a ile çalışıyor
Güle,güle kullan Talat hocamLED aydınlatmaları bende evimde ve istasyon odasında kullanıyorum çok,çok memnunum.Kontrol panelinide çok beğendim.İyi günlerde kullanman dileklerimle.
Hayirli olsun, kendin yapinca mudahalesi de kolay olur.Sarj sicakligi kontrol edilmeli, ayrica Yasar'in belirttigi gibi over charge denen olgu da onlenmeli. Devre kesici bakmak lazim, isi sensoru ile baglantili.
Şimdiden hayırlı olsun Talat hocam akünün patlama sebebi dolduğu zaman voltajı kesen sistem olmaması. Araçlarda dolunca voltaj gövdeye aktarılarak akünün patlama riski ortadan kaldırılıyor. Sanayi ev v.b. yerlerde akü şarja bağlanırsa kapak açılır risk oluşturmaması açısından.
Sistemi kurdum çok şükür her şey istediğimiz gibi çalışıyor. Uydu tv ve 6 adet 45 cm 5630 Ledli ampuller. Çin malı şarj kontrol ünitesi oldukça kullanışlı akünün ne kadarını doldurmak istediğimi vs sorup ona göre dolduruyor kaç v ile doldurulacak onu belirliyor. Bakalım ömrü nasıl olacak.