0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2013 Elegant Extra Avensis aracıma LPG taktırmak istiyorum ama ne marka taktıracağıma karar veremedim. araçla uyumlu ve ekonomik olsun istiyorum. tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse sevinirim. Mesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2016, 22:00:54Landi Renzo için motor garantisi dahil 2100 TL fiyat verdiler. bu marka avensis ile uyumlumudur acaba? fiyatı iyimidir?
Hocam önemli bir konu 200-300 tl fark için değmez, aklımda kalcağında cebimden eksilsin, Birde Ben 7-8 sene kullanmayı düşünüyorum bu da ortalama 100k km enaz demek..Brc ile ilgili sıkıntılı şeyler yazılıyor malum konularda, rafine bir sürüş olması gerekiyor, yok sesiydi yok bağlantı yeri karmaşası vs uğraşmak istemiyorum..
Hocam o vakit hiç lpg ye bulaşmayacaksınız. Brc de yaşayabileceğiniz herhangi bir arızayı veya sorunun aynısını Prins tede yaşamayacağınızın garantisi yok. Şanş bu işler.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. sanırım kararımı landirenzo dan yana kullanacağım. sebebi montajı yapacak olan ustanın iyi olması. OBD li olan evo paket montajını yapacaklar. son olarak sormak istediğim Lpg takıldıktan sonra aracım 100 km de kaç litre gaz tüketecek. deneyen bilen varmıdır. birde kullandığınız gaz markasını yazarsanız sevinirim.