0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ses kaydında duyulur mu bilmiyorum ses cokta önemli değil ama araç çekişten düştüğü zaman duruyorum ve bu vuruntunun arttığını duyuyorum sizdeki ses bendede var sanki lpg enjektörünün çıkarttığı ses gibi.bende ki ses kabin içerisinden duyuluyor,belki motor kaputunu acınca oradanda duyulacak ama baska sesler olduğu için duyulmuyorresimde gosterdığim hortumu tutunca sesle aynı peryodda vuruntuyu hissdiyorsunuz
Bende rolantide lpg enjektörlerindeki ses gibi aracı benzine aldığımdada lakırtı sesini duyuyordum hatta bir ara göstereyim diyede düşünüyordum.Bu ses anladığım kadarıyla sizlerdede var.
Hmm anladım hocam. Dediğim gibi şıkırtı varsa rolantide o subab açma kapama sesiymiş. Ama bence siz bir ses kaydedin derim. Buradaki ustalar bu konunun uzmanı onlar bilirlerÇekiş düşüyor demişsiniz de rolantide bu ses geldiğini söylüyorsunuz rolantide iken zaten araç gitmez ki. Bu arada lpg var mı araçta
Yok öyle bir ses, sizin arabalar bozuk, en başta Talatın arabası bozuk, Fazıl Saymı bu ya piyano sesi gibi çıksın