0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağlı bölgelere Balata spreyi sıkarsanız yağ lekesi akar gider. Yada motor temizleyici spreyler var onları kullanabilirsiniz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yagcoz zarar vermesin kablolalara falanGT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1/1.5 litre benzin alın fısfıs şişeye doldurun her tarafa sıkın ve bekleyin başka bi işlem yapmadan tertemiz olur. Ben geçen temizledim.
Yaşar Abi sıkmak yeterli oluyor mu ? Bezle silmeye falan gerek yok yani.
benzin bi sakatlık çıkarmaz demi abi
Ben motorumu 1 litre mazotu basincli tabancam ile her tarafa sıkıyorum. 5 dk bekleyip ardından 1 litre benzin basınclı tabanca ile sıkıyorum. Ardından sıcak suyu basınçlı tabancam ile sıkıyorum. Tertemiz LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Motorda hicbir yeri kapatmadan mi yapiyon bu dediklerini GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E12 de lpg enjektorlerini, lpg beynini, maf sensorune ve sarj dinamosuna poset gecirerek yapiyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baska bir yeri kapatmaya gerek yok dimi yikayinca bisi olmasın sonra GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi