Uzun zamandır düşündüğüm projeyi yaptım. Geçen aklıma geldi bluetooth kulaklık programı buldum,madem öyle bunu başka bi şekil yapayım diyerek bu hale getirdim. Kulaklığa gelen kabloyu çıkardım ucuna 3.5 mm jak taktım. Aux girişi olan bütün teyplerde kullanılabilir. Program google play'de mevcut süper mono proyo geçiyor. Şu anda araçta rahatça görüşme yapıyor ve müzik dinliyorum seste yankı olayıda yok.
Gayet başarılı olmuş. Eline sağlık abi.
Valla bunu ben de denemiştim bir ara fakat yeterli ses seviyesi alamamıştım. Ses nasıl?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bunu ben de denemiştim bir ara fakat yeterli ses seviyesi alamamıştım. Ses nasıl?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ses telefona göre farkediyor bunda biraz dahatdüşük öteki telefona göre. Sol hoparlörden iyi ses çıkıyor diğerleri zayıf teyp ayarlarından değiştirince seste azalma var.
Çok başarılı bir uygulama, ellerinize sağlık. Eldeki malzemeyi değerlendirmek adına güzel bir olay. Yoksa minik bir bluetooth aux adapter 2,5 - 3 usd.
Çok başarılı bir uygulama, ellerinize sağlık. Eldeki malzemeyi değerlendirmek adına güzel bir olay. Yoksa minik bir bluetooth aux adapter 2,5 - 3 usd.
Arkadaşların vermiş olduğu 2/3 tane aynı kulaklıktan var arızalı olanı tamir ettim. Bahsettiğiniz adaptörü kablosuz ses aktarma cihazı ararken gördüm.
Yaşar bey, başarılı bir proje olmuş. Güle güle kullanın. Elbette bundan müzik seti sesi beklenemez.
Yaşar bey, başarılı bir proje olmuş. Güle güle kullanın. Elbette bundan müzik seti sesi beklenemez.
Sağolun Seyit bey ben hep radyo dinlerim. Telefon ekolayer ayarlarından ses biraz düzenleniyorda yinede eski uzun/orta dalga radyolar gibi oluyor.

Uzun süreli kullanımda şarjı sömürüyor.
Vallahi benim aklima gelmisti ben biliyordum bir gün yapacaklarini

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi