0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Reşat bey aynı kasa bendede var.Ve şunu söyleyeyim far stop vs bence orjinal hali daha iyi bu araba çünkü modifiye kaldıracak bir kasa değil gibime geliyor yani daha ağır başlı bir araba bu.Tabi bu göreceli ve ben öyle düşünüyorum.Değişimleri yaptıktan sonra foto paylaşırsanız sevinirim.
Far temizliği ve parlatmasını yaptırıp, ampülleri değiştireceğim sadece. Farları değiştirmemeye karar verdim.
Resat bey yaptiklariniz bu baslik altinda fiyatlari ile paylasirsaniz seviniriz.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sol.ön kapi boyalı mi.Bencede arac çok güzel duruyorAraçta sadece arka tamponun sol bölümünde boya var. Işıktan öyle görünmüş sanırım. Mesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 22:55:26Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 05, 2016, 00:12:11http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-8-inc-multimedya-kamera-antendahil-62-tl-taksitle-304511658/detayBende bunu almayi dusunuyorum isletim sistemi vs nasildir qcabaMesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 00:14:47Bu arada arabanizi kazasiz belasiz gunlerde kullanin gercekten tabiri caizi mermi gibi olmusTeşekkür ederim Servisin taktığı nevcox cihazlarına benziyor. Montaj hariç fiyat sanırım bu. Montajı kim kaça yapacak? Montaj dahil fiyatsa çok uygun. Benim aldığım yerde benim cihazın windows işletim sistemlisi montaj dahil fiyatı 1050 TL'ydi.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-8-inc-multimedya-kamera-antendahil-62-tl-taksitle-304511658/detayBende bunu almayi dusunuyorum isletim sistemi vs nasildir qcabaMesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2016, 00:14:47Bu arada arabanizi kazasiz belasiz gunlerde kullanin gercekten tabiri caizi mermi gibi olmus
Teşekkür ederim Servisin taktığı nevcox cihazlarına benziyor. Montaj hariç fiyat sanırım bu. Montajı kim kaça yapacak? Montaj dahil fiyatsa çok uygun. Benim aldığım yerde benim cihazın windows işletim sistemlisi montaj dahil fiyatı 1050 TL'ydi.
merhaba bende aynı multimedia cihazı almak istiyorum üründen menmun musun? artı ve eksileri nelerdir bilgi verebilir misin?
yan kapı çıtaları ve tampon koruyucuları nereden kaça temin ettiniz acaba?