0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadalar,Fluencenin üretiminin bittigini ve yerine Talisman gibi daha spor sedan bir aracın farklı isim ile üretilecegi konusunda duyumlar aldïm.Detaylı bilgisi olan var mı?
talisman cikti hatta bizim burda bi tane var geziyor durmadan reklam amacli mi anlamadim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O füme rengi Talismanı ben de merak ediyorum.. hangi yarım akıllı VW Passat CC fiyatına Reno Talisman alır ki..
Fluence zaten C segmenti havası vermiyor. Linea gibi C ama B segmenti havasında Geçenlerde Yeni Megane ve Talisman testine gittim. Talisman eski Safrane havasında ama daha olgunlaşması lazım gibi Megane güzel olmuş ama , sedanı olursa bence bayaaa iyi olur. Çünkü Talisman ile Megane önleri aynı, arkalarda benzer. O kasaya Sedan yakışır bence
yapmayın arkadaşlar Renault dan bahsediyoruz.. neresinden tutarsanız tutun Fransız Renault bu veya Samsung SM6 veya her ne derseniz diyin.. görüntüsü sizi cezbedebilir ama gelip geçici araçlar safrane gibi silinip gidecek. aklıselim bir kişi buna bu parayı verip 1 yıl sonra %40 zararına satacağını bilir. Passat CC de bundan çok ileri teknoloji bir araç demiyorum tabii ki ama hiç kimse parayı sokakta bulmuyor ve otomobil de kısmen bir çeşit yatırımdır, kimse de zarar edeceğini bile bile bu araca bu parayı vermek istemez diye düşünüyorum.