Gönderen Konu: cd çalar takmak istiyorum  (Okunma sayısı 6197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: cd çalar takmak istiyorum
« Yanıtla #20 : Ocak 27, 2009, 16:18:41 »
Engin sence bende philips alayım sipariş vereceğim internetten
..Tüplü ve Öfkeli..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 27, 2009, 16:18:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #21 : Ocak 27, 2009, 17:09:37 »
fotograflarını koyarım bir ara..üstteki ekran iptal olmuyor yol bilgisayarı devam ediyor radyo seceneği iptal oluyor sade3c diğer özellikleri devam ediyor.altta kaset caları cıkarıyorsunuz oraya setinizi cd çalarınızı takıyorsunuz ekranlıda yapabilirsiniz ki ben öyle yaptım:) ama dediğim gibi üstteki ekrnın iptal olduğu falan yok
klein aber mein..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #22 : Ocak 27, 2009, 21:47:33 »
Ben 2007 model corollaya xcarlink taktırdım.Bana 100 Euro  ya maloldu.USB girişi bulunmakta.Bu aleti teybin arkasındaki cd değiştirici girişine bağlıyorsun . İşlem tamam oluyor. Benim araçta bir sorun çıktı,alet çalışırken direk kontaktan kapatırsam bir dahaki sefer çalışmayabiliyordu, bende önce teybi kapatıyorum sonra kontağı çıkarıyorum, böylece sorun olmuyor.Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 29, 2009, 17:29:02 »
bekir bencede philips al ben çok memnunum ses kalitesi mükemmel..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 29, 2009, 17:54:16 »
tamam o zaman philips alıyorum teşekkürler.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2009, 17:51:20 »
acaba yol bilgisayarının arkasında cd girişi olabilirmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Şubat 16, 2009, 21:34:53 »
fm transmitter yardımmmmm...
arkadaşlar bende toyota için transmitter arıyorum. fakat nasıl bişey olacağına karar veremedim. 2006 terra da çakmaklık vitese bayağı yakın duruyor. özellikle marka ve kullanım kolaylığı açısından fm transmitter kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.
HERŞEYDEN UMUDUM KESİLİR, ANADOLU TOPRAKLARINDAN UMUDUM KESİLMEZ...(NİHAT GENÇ)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 16, 2009, 23:21:53 »
fahri bey sizi öncelikle tanışma bölümüne davet ediyorum, yeni üyelerimiz kendilerini orda tanıtmak zorundalar, sorna da kurallar kısmına bir göz gezdirirseniz çok seviniriz, kurallarına sadık kalan bir forumuz da ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 17, 2009, 08:05:11 »
  Selam Fahri Bey.
 Sizi, öncelikle Tanışma bölümünde tanımamız mümkün mü?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 18, 2009, 00:49:04 »
arkadaşlar bu cd çalar mevzusuna son noktayı koydum :) nasıl mı? anlatayım. geçen gün radyomu açtım cızırtıdan başka birşey yok. servise yolum düşmüştü bu arada bir göstereyim dedim radyomu söküp baktılar ve tuneri arızalı dediler. ne kadar dedim. 450 tl yi bulur dediler şaka gibi :) üstelik kasetçalar.. ben de vesile olmuşken kasetçaları söktüm yerine pioneer cd çalar taktırdım. yalnız kasetçaların yerine sığmadı ve kasetçaların altındaki küçük gözle yer değiştirmek zorunda kaldım. şimdi çok sağlıklı bir müzik sistemim var. cd çalar biraz aşağıda kaldı ama napalım olcak okadar servise kasetçalar tamiri için 450 lira vermekten iidir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Şubat 18, 2009, 03:28:54 »
ah kardeşim sığardı o ama azcık traşlamak gerekirdi eğer doğru yerden bahsediyorsak..kasetçaların yerine ? üstteki yol bilgisayarının olduğu yere değil?
klein aber mein..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 20, 2009, 15:06:51 »
evet evet harun kasetçaların yerinden bahsediyorum.. traşlamak derken nasıl bişeyden bahsediyosun arabaya zarar vermek istemiyorum çünkü..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 22, 2009, 09:06:51 »
Engin bağlantısını nasıl yapıyorlar dostum yol bilgisayarında cd çalara tıklayınca aşağıdaki taktırdığın cd çalar mı devreye giriyor? bağlantısı nasıl yani yada ikisi birden çalabiliyor mu yol bilgisayarında aktif olmayan ne var şuan ? biraz açarmısın konuyu hazır canlı tecrübe olmuşsun bundan yararlanmam lazım :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 22, 2009, 09:16:00 »
Engin bağlantısını nasıl yapıyorlar dostum yol bilgisayarında cd çalara tıklayınca aşağıdaki taktırdığın cd çalar mı devreye giriyor? bağlantısı nasıl yani yada ikisi birden çalabiliyor mu yol bilgisayarında aktif olmayan ne var şuan ? biraz açarmısın konuyu hazır canlı tecrübe olmuşsun bundan yararlanmam lazım :D

Bekir kardeşim bildiğim kadarıyla sizin araçların arkasında cd çalar çıkışı yok. Yol bilgisayarı ekranının altındaki cd seçme tuşu ise kasetliği söktürüp yerine eğer orijinal cd çalarını taktırırsan aktif oluyor. Yol bilgisayarının arkasında cd çalar için haricen bir çıkış mevcut değil. Ancak kasetçaları iptal ettiğinde, yol bilgisayarından çıkıp kasetçalara giden soket boşa çıkıyor. Bu soketi cd çalar soketine takarsan ancak bahsettiğin gibi yol bilgisayarındaki cd butonu aktif oluyor.
 Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :)
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 22, 2009, 14:12:45 »
yani kaset çalardan çıkan soketi yeni aldığım cd çalara bağlayabiliyoruz ve şu şekilde cd çalar aktif oluyor eğer ben radyo dinlemekten vaz geçerde cd dinlemek istersem cd çalar butonuna basıyorum ve aşağıya taktırdığım cd çaları aktif hale getiriyor doğru mu ?
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 22, 2009, 18:27:52 »
bekir ben sana durumu açıklayayım. yol bilgisayarıyla hiçbir alakan yok. bizim araçlarda teybin bütün özellikleri aşağıdaki kaset takılan yerin içinde yol bilgisayarının ekranına sadece birkaç kablo ile bağlı (ekran çıkışı, radyo tuşları vs.) aşağıdaki kaset takılan kısmı söktüğünde araçtaki bütün sistem iptal oluyor. soketleri bozmadan kabloların arasından akım alarak cd çalar bağlanıyor bu durumda üstteki ekran sadece yolbilgisayarı saat vs den ibaret kalıyor. teyp tuşları tamamen iptal yani. ben gayet memnunum şuanki cd çalarımdan bir de kasetin yerine sığsaydı ortadaki küçük gözle yer değiştirmek zorunda kalmasaydım süper olcaktı. fakat cd çalar biraz altta kaldığı için kumandası olan bir cd çalar tavsiye ederim aksi taktirde trafikte zorlanırsın radyoda kanal felan değiştirirken biraz aşağıda kalıyor çünkü. umarım yardımcı olabilmişimdir bekir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Şubat 22, 2009, 19:40:12 »
cevabın için teşekkürler Engin seni çok iyi anladım :)
..Tüplü ve Öfkeli..